F Ήρθε κατά λάθος το επίσημο trailer του Captain America: The First Avenger - FilmBoy Ήρθε κατά λάθος το επίσημο trailer του Captain America: The First Avenger - FilmBoy
  • Latest News

    Ήρθε κατά λάθος το επίσημο trailer του Captain America: The First Avenger

    Από τη μία καλό μας έκανε, από την άλλη δεν παύει να είναι μια μεγάλη γκάφα ενός μεγάλου καναλιού.

    Προχθές το Entertainment Tonight είχε αποκλειστικά πλάνα λίγων δευτερολέπτων από το 1ο επίσημο trailer του Captain America: The First Avenger και τα έπαιξε.

    Χθες όμως, κάποιο σαΐνι από τη ροη προγράμματος έβγαλε ολόκληρο το trailer στον αέρα χωρίς την άδεια της Paramount, η οποία φυσικά μετά από αυτό αναγκάστηκε και το έδωσε επίσημα στη κυκλοφορία (για να μην αρχίσουν τα κατεβάσματα από το Youtube).

    Η ουσία είναι ότι έφτασε η στιγμή να πάρουμε μια καλή γεύση από τη φιλόδοξη μεταφορά του comic της Marvel και ...μάλλον μιλάει μόνο του.

    Κάτι μου λέει ότι ένα μεγάλο franchise αρχίζει και ότι κάποιοι έκαναν διάνα με τον Chris Evans, αλλά φυσικά είναι πολύ νωρίς για τέτοιες προβλέψεις.

    Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το trailer μοιάζει πολύ ...γήινο για superhero movie (ο Bruce Willis στο Die Hard κάνει πιο ...super πράγματα από τον Cap) και θεωρώ ότι αυτό είναι καλός οιωνός για τα ταμεία, άρα και για τα sequel.

    Το Captain America: The First Avenger σκηνοθετεί ο Joe Johnston και βγαίνει στις αίθουσες της Αμερικής στις 22 Ιουλίου.

    Είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν σας αρέσει.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ήρθε κατά λάθος το επίσημο trailer του Captain America: The First Avenger Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top