F Η Katherine Heigl στη θέση της Halle Berry στην all star ταινία New Year's Eve - FilmBoy Η Katherine Heigl στη θέση της Halle Berry στην all star ταινία New Year's Eve - FilmBoy
  • Latest News

    Η Katherine Heigl στη θέση της Halle Berry στην all star ταινία New Year's Eve

    Γράφει η Τατιάνα Τζινιώλη.

    Αυτή την εποχή, η πόλη της Νέας Υόρκης είναι γεμάτη από ηθοποιούς, περισσότερους από όσους θα βρεις στο Λος Άντζελες.

    Κάποιοι χαλαρώνουν και ετοιμάζουν τηλεοπτικές παραγωγές ...και όλοι οι υπόλοιποι παίζουν στο New Year’s Eve του Garry Marshall!   

    Είτε σας άρεσε, είτε όχι, πρέπει να παραδεχτείτε πως το περσινό Valentine’s Day ήταν μια…παρέλαση αστέρων του Hollywood.

    Πολλοί και ανερχόμενοι ηθοποιοί συμπρωταγωνιστές με κάποιους  καταξιωμένους και αξιόλογους.

    Κάτι παρόμοιο λοιπόν θα επιχειρήσει άλλη μία φορά ο  σκηνοθέτης Garry Marshall (Pretty Woman, Runaway Bride και The Princess Diaries ) στη νέα του ταινία Νew Year’s Eve.

    Η ιστορία θα εξελίσσεται την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ...




    ...η κάμερα θα παρακολουθεί πολλές παράλληλες ιστορίες την ίδια μέρα, όπως έγινε και στο Valentine’s Day.

    Μερικά από τα ονόματα που θα συμμετάσχουν είναι:
    Robert De Niro, Ashton Kutcher, Sofía Vergara, Zac Efron, Jessica Biel, Michelle Pfeiffer, Abigail Breslin, Hilary Swank, Sarah Jessica Parker, Sienna Miller, Sara Paxton, Frankie Muniz, Til Schweiger και Jon Bon Jovi.

    Τελευταία προσθήκη η Lea Michelle, που θα κάνει το ντεμπούτο της σε κινηματογραφική μεγάλη ταινία μετά τις 2 υποψηφιότητες της για Χρυσή Σφαίρα για το τηλεοπτικό Glee και η οποία θα ανταλλάξει ...φιλιά με τον Ashton Kutcher για τις ανάγκες του ρόλου της.  

    Η ταινία φυσικά θα βγει στις αίθουσες το Δεκέμβριο του 2011, με πιο πιθανή ημερομηνία την 9η Δεκεμβρίου.

    Στο New Year’s Eve ήταν να πρωταγωνιστήσει και η Halle Berry, αλλά λόγω της περιπέτειας για την κηδεμονία της κόρης της, αναγκάστηκε να ακυρώσει την συμμετοχή της.


    Την αντικατέστησε η πάντα πρόθυμη για οτιδήποτε, Katherine Heigl.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Katherine Heigl στη θέση της Halle Berry στην all star ταινία New Year's Eve Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top