F Νέο trailer εκφοβισμού για το Trust με τον Clive Owen και τη Catherine Keener - FilmBoy Νέο trailer εκφοβισμού για το Trust με τον Clive Owen και τη Catherine Keener - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο trailer εκφοβισμού για το Trust με τον Clive Owen και τη Catherine Keener

    Όταν βλέπαμε στις αρχές Αυγούστου το 1ο teaser trailer του Trust, φαινόταν περισσότερο σαν ταινία απαγωγής.

    8 μήνες μετά ο σκηνοθέτης πλέον, David Schwimmer από τα Φιλαράκια έρχεται να μας δείξει με το νέο trailer ότι το Trust είναι πρώτα απ’όλα ένα οικογενειακό δράμα με πολύ κλάμα αλλά εγώ θα έλεγα ότι ...εκφοβίζει κόσμο και ειδικά τους γονείς.

    Ένα 14χρονο κορίτσι (Liana Liberato) αναπτύσσει σχέσεις με ένα αγόρι στο internet το οποίο αποδεικνύεται ότι δεν είναι αυτός που έλεγε (ακραίο σενάριο, το ξέρω ...δε γίνονται αυτά στο internet).

    Το επόμενο που φαίνεται από το trailer (αλλά και από την tagline του poster ‘What took her family years to build, a stranger stole in an instant’) είναι ότι η κοπέλα παθαίνει ανεπανόρθωτη ζημιά και οι γονείς της (Clive Owen και Catherine Keener) είναι απαρηγόρητοι.

    Φαίνεται καλό δράμα και έχω εμπιστοσύνη στις επιλογές του Clive Owen καθώς εκτός από τη τσινιάρα Closer, το προηγούμενο οικογενειακό δράμα που τον είχα δει ήταν το The Boys Are Back όπου ήταν εξαιρετικός.

    Το Trust προβλήθηκε στο Toronto πέρυσι και είχε μεικτές κριτικές.

    Οκ, το πιάσαμε.
    Το Internet είναι επικίνδυνο.
    Γι’αυτό κλειδώστε τους υπολογιστές σας ΜΟΝΟ στο FilmBoy.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο trailer εκφοβισμού για το Trust με τον Clive Owen και τη Catherine Keener Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top