F Οι 5 ταινίες που ξεκίνησαν το φετινό Afterdark Originals - FilmBoy Οι 5 ταινίες που ξεκίνησαν το φετινό Afterdark Originals - FilmBoy
  • Latest News

    Οι 5 ταινίες που ξεκίνησαν το φετινό Afterdark Originals

    Το FilmBoy είναι το μόνο ελληνικό κινηματογραφικό blog που καλύπτει όσο γίνεται καλύτερα το Afteradrk Horrorfest εδώ και 2 χρόνια.

    Φέτος ονομάζεται Afterdark Originals και οι 8 ταινίες του δε θα προβληθούν όλες μαζί, όπως σας εξήγησα στο προηγούμενο post.

    Αντίθετα, μόνο 5 από αυτές προβλήθηκαν για τρεις μέρες το προηγούμενο σ/κ 28 Ιανουαρίου και, αν και συνηθίζω να απογοητεύομαι από τη ποιότητα του φεστιβάλ κάθε χρόνο, το γεγονός ότι φέτος η παραγωγή είναι εξ ολοκλήρου της ίδιας της Afterdark (μέχρι πέρυσι απλά επέλεγε ποιες ταινίες θα προβάλει) με κάνει λίγο πιο αισιόδοξο.

    Για τα trailer δε λέω πολλά γιατί πάντα τα trailer των ταινιών του φεστιβάλ ήταν υπέροχα.

    Δείτε στη συνέχεια τα trailer των 5 ταινιών που ξεκίνησαν το Afterdark Originals μαζί με την υπόθεση και αφήστε τα σχόλια σας.

    Ποια νομίζετε ότι θα είναι καλή;
    Ελπίζετε κι εσείς ότι φέτος θα έχουμε καλύτερες ταινίες;   
     




    Prowl

    Η Amber ονειρεύεται να ξεφύγει από τη μικρή πόλη όπου ζει και πείθει τους φίλους της να τη συνοδεύσουν στη μεγάλη πόλη για να βρουν μαζί της διαμέρισμα.

    Το λάστιχο σκάει στο δρόμο και δέχονται ευχαρίστως τη βοήθεια ενός νταλικέρη που δέχεται να τους μεταφέρει στη καρότσα μέχρι τον προορισμό τους.

    Όταν στη πορεία ο οδηγός αρνείται να σταματήσει και ειδικά όταν βρίσκουν στη καρότσα ίχνη αίματος, πανικοβάλλονται.

    Ο πανικός σύντομα θα μετατραπεί σε τρόμο καθώς η νταλίκα σταματά μέσα σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη στην οποία κατοικούν αιμοδιψή πλάσματα. 








    Fertile Ground

    Η Emily και ο Nate αφήνουν τη πόλη για το πατρικό σπίτι του δεύτερου στην επαρχία.

    Απομονωμένη και στοιχειωμένη από ψίθυρους και πνεύματα, η Emily ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και ότι ο Nate διακατέχεται από πνεύματα του παρελθόντος.

    Ένα κλασικό haunted house movie με καλό trailer. 












    The Task

    Έτσι λέγεται ένα καινούργιο reality στο οποίο οι παίχτες αναλαμβάνουν τρομακτικές αποστολές κλεισμένοι σε μια παλιά φυλακή, διαγωνιζόμενοι για το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

    Στις δοκιμασίες όμως εμφανίζονται πνεύματα – παλιοί τρόφιμοι των φυλακών και κάνουν ...ολοζώντανες τις δοκιμασίες με τον πιο gore τρόπο.

    Στο trailer (και το Δελτίο Τύπου) γίνεται γνωστό ότι μόνο μια κοπέλα επιβιώνει για να πει την ιστορία.

     










    Seconds Apart

    Το πιο ενδιαφέρον σενάριο έχει το Seconds Apart στο οποίο δυο δίδυμοι, καταραμένοι από την ημέρα της γέννησης τους, χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τηλεκίνησης που διαθέτουν για τους πιο διαβολικούς σκοπούς.

    Όταν οι συμφοιτητές τους πεθαίνουν βάρβαρα ο ένας μετά τον άλλον, ένας ντετέκτιβ αρχίζει να υποψιάζεται τα δίδυμα.

    Ένα μεταφυσικό gore με πολλές σκληρές σκηνές και ένα αρκετά πρωτότυπο σενάριο. 









    Husk

    5 φίλοι φεύγουν εκδρομή για το τριήμερο, όταν κοράκια επιτίθονται στο αυτοκίνητό τους αφήνοντας τους πεζούς σε χωράφια από καλαμπόκι.

    Γρήγορα θα ανακαλύψουν ότι τα σκιάχτρα που υπάρχουν εκεί τρέφονται και αναπαράγονται με αίμα, βρίσκοντας ευφάνταστους τρόπους να προσελκύσουν τα θύματα τους.

    ...Ε;  


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι 5 ταινίες που ξεκίνησαν το φετινό Afterdark Originals Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top