F Η Anne Hathaway ως Catwoman και ο Tom Hardy ως Bane στον νέο Batman - FilmBoy Η Anne Hathaway ως Catwoman και ο Tom Hardy ως Bane στον νέο Batman - FilmBoy
  • Latest News

    Η Anne Hathaway ως Catwoman και ο Tom Hardy ως Bane στον νέο Batman

    Γράφει ο Bustart.

    Επίσημες ανακοινώσεις νούμερο 2:

    Αν και προηγήθηκε χρονικά αυτής του Superman, οι «διακοπές» που έκανα από το FilmBoy συνετέλεσαν ώστε κάποιες ειδήσεις να μείνουν πίσω.   


    Οπότε αν δε τα μάθατε τα νέα από κάποιο άλλο site (μπράβο σας!) ορίστε:

    Η Warner Bros. ανακοίνωσε ότι η Anne Hathaway θα ενσαρκώσει το ρόλο της Selina Kyle/Catwoman και ο Tom Hardy θα παίξει το χαρακτήρα του ασταμάτητου Bane.

    Και για το επίσημο του θέματος, ακολουθεί και η δήλωση του Nolan, που – ναι, καλά το φανταστήκατε - δηλώνει ενθουσιασμένος!

    «Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με την Anne Hathaway, που θα αποτελέσει μια φανταστική προσθήκη στην ομάδα μας καθώς θα ολοκληρώνουμε την ιστορία μας...
    Είμαι επίσης χαρούμενος που θα συνεργαστώ ξανά με τον Tom (Hardy) και ενθουσιασμένος που θα τον δω να μεταφέρει στην οθόνη έναν από τους χειρότερους εχθρούς του Batman».

    Η Hathaway (που μπορείς να τη θαυμάσεις στην νέα της ταινία Love and Other Drugs) ήταν ανάμεσα στις υποψήφιες να εμφανιστεί στη 3η αυτή ταινία του Nolan με τον Σκοτεινό Ιππότη.

    Για τον πιο χαρακτήρα θα ενσάρκωνε δεν ήμασταν σίγουροι, αλλά για αυτό είναι οι επίσημες ανακοινώσεις!

    Φυσικά δε νομίζω να τίθεται θέμα αν θα είναι καλύτερη από τη Halle Berry, γιατί εδώ υπάρχει ο Nolan!

    Ο Bane ως χαρακτήρας είναι νομίζω μια πολύ καλή επιλογή.

    Αν κι αρχικά ξαφνιάστηκα, καθώς δεν είναι και από τους πολύ γνωστούς εχθρούς του Batman (άλλωστε «δημιουργήθηκε μόλις το 1993), ταιριάζει στο ρεαλιστικό χαρακτήρα της σειράς που έχει επιλέξει ο Nolan.

    Ο Bane, που είναι γνωστός στους φίλους των comic από την εξαιρετική “Knightfall” saga (δε θυμάμαι να την παρουσιάσαμε στα “Comics Που Θέλουμε Να Δούμε»), όπου μάλιστα καταφέρνει να αφήσει παράλυτο τον Bruce σπάζοντας του την σπονδυλική στήλη, είναι ένας εξαιρετικά βίαιος και σκληρός χαρακτήρας με απίστευτη δύναμη, που γίνεται ακόμα μεγαλύτερη από ένα πείραμα στο οποίο υποβλήθηκε.

    Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές για το ποιος θα είναι ακριβώς ο ρόλος του στη 3η ταινία, αλλά δε πιστεύω πως ο Nolan θα πάρει κάποια στοιχεία από τη “Knighfall” saga.

    Πως σας φαίνονται αυτές οι δύο επιλογές ηθοποιών και χαρακτήρων;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Anne Hathaway ως Catwoman και ο Tom Hardy ως Bane στον νέο Batman Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top