F Ο Henry Cavill θα είναι ο νέος Superman του Zack Snyder - FilmBoy Ο Henry Cavill θα είναι ο νέος Superman του Zack Snyder - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Henry Cavill θα είναι ο νέος Superman του Zack Snyder

    Γράφει ο Bustart.

    Η Warner Bros. ανακοίνωσε χθες με κάθε επισημότητα το όνομα του ηθοποιού που θα ενσαρκώσει τον Superman στο reboot της σειράς δια χειρός Zack Snyder.

    Και το όνομα αυτού: Henry Cavill (The Tudors, Stardust)

    Πριν αρχίσετε να ψάχνετε στο Google για πληροφορίες για τον ηθοποιό, να σας πούμε πως ήταν εξ αρχής η 1η επιλογή της Warner και του Snyder για το ρόλο, παρόλο που το όνομα του δεν είχε διαρρεύσει.
    Οπότε υποθέτουμε πως κάτι θα ξέρουν.

    Μάλιστα η WB το κρατούσε τόσο καλά κρυμμένο το μεγάλο μυστικό της που ακόμα κι ο ίδιος ο νεαρός ηθοποιός το έμαθε λίγο πριν το ανακοινώσει επίσημα η WB!

    Αφού δεν είχε ξεχάσει ότι είχε περάσει και από το casting του ρόλου πάλι καλά…!

    Ο Cavill (που θα τον δούμε φέτος στο ...




    ...ρόλο του Θησέα στο Immortals) επικράτησε των 4 άλλων υποψήφιων για το ρόλο, Joe Manganiello (True Blood), Arnie Hammer (The Social Network) and Ian Somerhalder (The Vampire Diaries) και κυρίως του Matthew Goode, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Snyder στο Watchmen (είχε παίξει το ρόλο του Adrian Veidt/Ozymandias).

    Ο ηθοποιός στο παρελθόν δεν κατάφερε να προκριθεί για το ρόλο του Batman στη 1η ταινία του Nolan όπως και για αυτόν του πράκτορα 007 στο επίσης reboot της σειράς λόγω του νεαρού (τότε) της ηλικίας του, αυτή τη φορά πήρε το αίμα του πίσω.

    Η απόφαση του Snyder το reboot του “Man of Steel” να επικεντρώνεται στις πρώτες μέρες του Clark Kent ως Superman, φαίνεται υπήρξε καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή του νεαρού ηθοποιού (μόλις 27 χρονών).

    Ο ίδιος ο ταλαντούχος σκηνοθέτης μάλιστα έκανε και την παρακάτω δήλωση σχετικά με τη επιλογή του Henry Cavill:

    «Στο κόσμο των superhero, ο Superman είναι ο πιο αναγνωρίσιμος και σεβαστός χαρακτήρας όλων των εποχών, και είμαι ευτυχισμένος που θα αποτελέσω μέρος της επιστροφής του στη μεγάλη οθόνη.
    Επίσης νοιώθω το ίδιο ενθουσιασμένος με την εταιρεία (WB) και τους παραγωγούς της ταινίας για την επιλογή του Henry.
    Είναι η καλύτερη επιλογή για να ενσαρκώσει τον Superman».

    Προσωπικά πεθαίνω να ακούσω κάποια στιγμή έναν συντελεστή μιας ταινίας (παραγωγός, σκηνοθέτης,..) να βγει και να πει ότι η τάδε επιλογή του ηθοποιού για επικείμενη ταινία του ότι είναι κακή!!!

    Anyway, εμάς δεν μας πέφτει λόγος, άλλωστε σε μια ταινία βασισμένη σε comic υπάρχουν κι αρκετοί ακόμα και πιο σημαντικοί παράγοντες που χρίσουν σημαντικής προσοχής.

    Επειδή έχουμε αρκετό καιρό να αναφερθούμε στο “Man of Steel” να σας θυμίσουμε ένα-δυο πραγματάκια (άλλωστε πως θα γίνει και μεγάλο το post!):

    Το “Man of Steel” αν και αποτελεί reboot της σειράς (κι όχι συνέχεια των προηγούμενων ταινιών, όπως ήταν αυτή του 2006) δεν θα είναι όμως και 100% μια ταινία που θα ασχολείται με το origin του ήρωα.

    Μάλιστα κάποια πράγματα και γεγονότα ίσως και να διαφέρουν σε σχέση με τα comics, αφού η ιστορία που θα αφηγηθεί η ταινία θα είναι πρωτότυπη γραμμένη από τον Nolan και τον David S. Goyer).

    Μάλιστα ο τελευταίος γράφει και το σενάριο για τον Snyder.

    Έχω εκφράσει τις αντιρρήσεις μου πάνω σε αυτήν την επιλογή.

    Πρόκειται για τον πιο γνωστό και εμβληματικό superhero, ο οποίος μάλιστα έχει να δει μια πραγματικά καλή ταινία από τις αρχές των 80’ς.

    Οπότε η «ανάγκη» για 100% επιτυχία (εμπορική και καλλιτεχνική) είναι σχεδόν επιβεβλημένη, αλλιώς θα χρειαστούν να περιμένουν εκεί στη WB μερικά ακόμα χρόνια μέχρι να ξανα-επιχειρήσουν κάποια νέα ταινία.

    Και με τέτοια επιλογή, να παρουσιάσουν ορισμένα, προφανώς σημαντικά γεγονότα στη ζωή του Superman, διαφορετικά από τα comics είναι ριψοκίνδυνη.

    Άλλωστε, λόγω της δημοφιλίας του Superman, έχουν γραφτεί μερικές εξαιρετικές ιστορίες από μεγάλους δημιουργούς.

    Εσείς τι λέτε, σας άρεσε η επιλογή του Henry Cavill ως Superman;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Henry Cavill θα είναι ο νέος Superman του Zack Snyder Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top