F Το μπέρδεμα με τα Afterdark Originals και ποιές ταινίες θα δούμε, και πότε - FilmBoy Το μπέρδεμα με τα Afterdark Originals και ποιές ταινίες θα δούμε, και πότε - FilmBoy
  • Latest News

    Το μπέρδεμα με τα Afterdark Originals και ποιές ταινίες θα δούμε, και πότε

    Ένα από τα αγαπημένα event εδώ στο FilmBoy είναι το Afterdark Horrorfest το οποίο παρακολουθούμε με συνέπεια εδώ και 2 χρόνια, άσχετα αν μας ψιλοαπογοητεύει με τη ποιότητα του (η IFC Films με τις επιλογές της είναι πλέον πολύ μπροστά).  

    Γνωρίζετε φυσικά ότι η Afterdark αποφάσισε από φέτος να αλλάξει την ονομασία σε Afterdark Originals αλλά και τον τρόπο που θα προβληθούν αυτά τα φιλμ, αλλά σε αυτό το τελευταίο τα έκανε μαντάρα.

    Καταλαβαίνω ότι το να προμοτάρεις σωστά 8 ταινίες που θα βγουν ταυτόχρονα είναι κομμάτι δύσκολο αλλά οι αναβολές, τα καθυστερημένα trailer και τα μπερδεμένα Δελτία Τύπου (σε κανένα από αυτά που έλαβα δεν αναφερόταν συγκεκριμένα τί θα προβληθεί και πότε) έκαναν τη κατάσταση πιο δύσκολη.

    Το FilmBoy ξεκαθαρίζει τα πράγματα για το Afterdark Originals που ...εν μέρει ξεκίνησε το σ/κ που μας πέρασε και σας έχει και τα trailer των ταινιών που προβλήθηκαν.

    Όπως κάθε χρόνο, θα ακολουθήσουν οι κριτικές για όλες τις ταινίες, προς το Μάρτιο με τη κυκλοφορία των DVD.

    Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

    Tη Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011 σε λίγες αίθουσες προβλήθηκαν ΜΟΝΟ 5 από τις 8 ταινίες του Afterdark Originals: Prowl, Fertile Ground, The Task, Seconds Apart και Husk.

    Οι 2 από τις υπόλοιπες ταινίες, το 51 και το Scream of the Banshee είναι συμπαραγωγές με το τη SyFy και θα προβληθούν ξεχωριστά, πιθανότατα για να συμπέσουν με τη προβολή των ταινιών στο Sy Fy Channel.

    Η ημερομηνία δεν έχει ακόμη αποφασιστεί.

    Η 8η ταινία, το Re-Kill του Valeri Milev, μόλις πριν λίγες μέρες αποφασίστηκε να πάει σε ευρεία ξεχωριστή διανομή στις αίθουσες.

    Προφανώς, η ταινία δείχνει μεγάλες δυνατότητες και θεωρήθηκε καλύτερο να βγει από το φεστιβάλ και να δοκιμάσει τη τύχη της στην ευρεία διανομή, κάποτε μέσα στο χρόνο.

    Η ερώτηση που μου έρχεται είναι 

    Δηλαδή, είναι το μοναδικό καλό φιλμ από τα 8;’ ή απλά το καλύτερο από τα άλλα;

    Υπήρχε μεγάλο μπέρδεμα με όλα αυτά, αλλά ελπίζω το FilmBoy να σας τα ξεκαθάρισε.

    Σε λίγο ακολουθεί η παρουσίαση των 5 ταινιών του Afterdark Originals που προβλήθηκαν προχθές.
    Για τις άλλες 3 θα επανέλθω όταν πλησιάσει η ημερομηνία προβολής τους.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το μπέρδεμα με τα Afterdark Originals και ποιές ταινίες θα δούμε, και πότε Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top