F Poster & στοιχεία για την 100η ταινία του Jackie Chan, επαναστατικού έπους 1911 - FilmBoy Poster & στοιχεία για την 100η ταινία του Jackie Chan, επαναστατικού έπους 1911 - FilmBoy
  • Latest News

    Poster & στοιχεία για την 100η ταινία του Jackie Chan, επαναστατικού έπους 1911

    Γράφει η Τατιάνα Τζινιώλη.

    Μιλώντας για την Κίνα σε κινηματογραφική παρέα, το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό είναι φυσικά ο Jackie Chan, ο οποίος αισίως έκλεισε τις 100 ταινίες.

    Συγκεκριμένα η 100η του ταινία θα λέγεται 1911 (τυχαίο; Δε νομίζω!) και θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική και την Κίνα το φθινόπωρο.

    Η υπόθεση θα αφορά την Κινεζική επανάσταση του 1911, όπου εθνικιστικές δυνάμεις υπό την ηγεσία του Sun Yat-Sen (Winston Chao) ανέτρεψαν την Δυναστεία Qing μετά από 268 χρόνια κυριαρχίας και σηματοδοτεί την πτώση του αυτοκρατορικού συστήματος στη Κίνα και τον προάγγελο της Λαϊκής Δημοκρατίας στη χώρα.

    Στο IMBD ο Jackie Chan έχει καταγεγραμμένες 109 ταινίες, ωστόσο είτε είναι πολύ μικρές συμμετοχές, είτε δάνεισε τη φωνή του σε animation όπως το Kung Fu Panda.

    Ο ίδιος θέλησε να ...




    ...γιορτάσει την 100η  του ταινία, τιμώντας την Κίνα και τα 100 χρόνια από την ανατροπή της δυναστείας.

    Για το λόγο αυτό επέλεξε μια ιστορική ταινία που θα είναι η πρώτη Ασιατική ταινία με διεθνής παραγωγή που θα κάνει ταυτόχρονη πρεμιέρα σε Κίνα και Αμερική.

    Η πιο πιθανή ημερομηνία για πρεμιέρα είναι μέσα στον Οκτώβρη, αφού και η επανάσταση που πραγματεύεται η ταινία πραγματοποιήθηκε 10 Οκτωβρίου το 1911.

    Ο Jackie Chan είναι 57 χρόνων, είναι ένας από τους πιο γνωστούς Ασιάτες ηθοποιούς που κατάφερε να  κάνει καριέρα παγκοσμίου φήμης και στις 5 Ηπείρους.

    Η πρώτη του ταινία γυρίστηκε το 1964 και λεγόταν Big and Little Wong Tin Bar.

    Από ταινίες με πολεμικό περιεχόμενο, όπως μόνο οι Ασιάτες ξέρουν να κάνουν, μεταπήδησε σε κωμωδίες και τώρα έρχεται ένας ρόλος που ήδη αναμένεται με αγωνία.

    Τα 100 χρόνια από την ίδρυση της λαϊκής επανάστασης και την πτώση της Δυναστείας, θα γίνουν η αφορμή για έναν από τους καλύτερους ρόλους που έχει υποδυθεί, και είμαστε σίγουροι γι αυτό. 


    Ήδη κυκλοφόρησαν 2 poster της ταινίας 1911 πρόσφατα και είναι πολλά υποσχόμενα.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Poster & στοιχεία για την 100η ταινία του Jackie Chan, επαναστατικού έπους 1911 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top