F Νέο βίαιο ακατάλληλο trailer για το I Saw The Devil που δε πρέπει να χάσετε - FilmBoy Νέο βίαιο ακατάλληλο trailer για το I Saw The Devil που δε πρέπει να χάσετε - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο βίαιο ακατάλληλο trailer για το I Saw The Devil που δε πρέπει να χάσετε

    Όποιος έχει ακόμα αμφιβολίες ότι το Κορεατικό σινεμά είναι μακράν ό,τι πιο εντυπωσιακό σκηνοθετικά υπάρχει αυτή τη στιγμή στο χώρο, δεν έχει παρά να δει το νέο ακατάλληλο trailer του I Saw The Devil του Kim Ji-woon.

    Πολύ καλύτερο από το 1ο κορεατικό trailer που είχαμε δει το καλοκαίρι, με ρυθμό, ένταση και βία που δεν την αντέχεις αλλά ...θέλεις κι άλλο.

    Όχι ότι χρειάζεται κι άλλα για να πεισθείτε ότι αξίζει να δείτε το I Saw The Devil αλλά τα ονόματα των συντελεστών αποτελούν εγγύηση.

    Σκηνοθετεί ο Kim Ji-woon του φοβερού A Tale of Two Sisters και του υπέρ-γαματου The Good, The Bad, The Weird (του καλύτερου γουέστερν που έχω δει τα τελευταία 15 χρόνια), ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς αυτή τη στιγμή στο Ασιατικό σινεμά.

    Αλλά έχουμε και το cast όπου συνυπάρχουν δυο από τους μεγαλύτερους star της Κορέας, ο Choi Min-sik (γνωστός ως ...Oldboy, χρειάζεται να πω κάτι άλλο;) και ο Lee Byung-hun (ο κακός στο The Good, The Bad, the Weird).

    Δυο μεγάλες προσωπικότητες συγκρούονται σε ένα βίαιο παραμύθι εκδίκησης όπου ένας ειδικός πράκτορας παίρνει το νόμο στα χέρια του όταν ένας serial killer σκοτώνει την έγκυο αρραβωνιαστικιά του.

    Ακούγεται σαν το περσινό The Chaser, το οποίο δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να σας πω πόσο καταπληκτικό φιλμ ήταν...

    Anyway, δείτε στη συνέχεια το νέο αμερικάνικης διανομής trailer του I Saw the Devil.
    Δε πειστήκατε ακόμα;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο βίαιο ακατάλληλο trailer για το I Saw The Devil που δε πρέπει να χάσετε Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top