F Το trailer του The Resident ή το τέλος της Hilary Swank και της Hammer Films; - FilmBoy Το trailer του The Resident ή το τέλος της Hilary Swank και της Hammer Films; - FilmBoy
  • Latest News

    Το trailer του The Resident ή το τέλος της Hilary Swank και της Hammer Films;

    Όταν έσκασε η είδηση ότι το νέο φιλμ της Hilary Swank, ένα horror με τίτλο The Resident, θα πήγαινε απ’ευθείας στα DVD, πολλοί σκέφτηκαν το πώς ξέπεσε η καριέρα της ηθοποιού αλλά μια άλλη μερίδα εντύπων αναρωτήθηκε τι σημαίνει αυτό για την θρυλική εταιρεία Hammer Films.

    Το ιστορικό Βρετανικών συμφερόντων studio ήταν η μεγάλη δύναμη στον τρόμο τις δεκαετίες 60 και 70 χάρη κυρίως στα classic films με τον Christopher Lee και τον Peter Cushing.

    Η ζητούμενη αναβίωση της πρόσφατα με το remake Let Me In που κέρδισε καλές κριτικές αλλά δεν πήγε καλά στο box office δεν ήρθε και όταν το The Resident - ένα φιλμ που κόστισε 20 εκ. δολάρια και έχει στο cast μία κάτοχο 2 Όσκαρ – δεν καταφέρνει να πάρει καν διανομή τότε τα πράγματα φαντάζουν μαύρα κι άραχνα.

    Το ίδιο μαύρα είναι και για τη Hilary Swank που μετά το Million Dollar Baby πέφτει συνεχώς στη κινηματογραφική μετριότητα.

    Αφορμή όλων αυτών στάθηκε η κυκλοφορία του trailer του The Resident (αρχικός τίτλος Invasion of Privacy) σε σενάριο και σκηνοθεσία του Φιλανδού Antii Jokinen ο οποίος κάνει το ντεμπούτο του σε αγγλόφωνη ταινία.

    Πως σας φαίνεται;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το trailer του The Resident ή το τέλος της Hilary Swank και της Hammer Films; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top