F Poster: Your Highness, Waiting for Forever, Cedar Rapids, Dylan Dog Dead of Night - FilmBoy Poster: Your Highness, Waiting for Forever, Cedar Rapids, Dylan Dog Dead of Night - FilmBoy
  • Latest News

    Poster: Your Highness, Waiting for Forever, Cedar Rapids, Dylan Dog Dead of Night

    Τη νέα χρονιά το FilmBoy θα προσπαθήσει να γίνει πιο διαδραστικό σε πολλά θέματα και ένα από αυτά είναι τα καλύτερα poster της χρονιάς.

    Αρχής γενομένης από την άλλη Κυριακή, μαζί με τις νέες κυκλοφορίες θα υπάρχει και ψηφοφορία για το καλύτερο της εβδομάδας, κάτι που θα μας δώσει τη δυνατότητα να βγάλουμε στο τέλος της χρονιάς τα 10 (ή 20) καλύτερα poster του 2011.

    Τα poster δε μπήκαν τη περασμένη Κυριακή αλλά, όπως θα δείτε δε χάσατε τίποτα σπουδαίο.

    Την τελευταία βδομάδα του 2010 λοιπόν, εκτός από το 1ο poster του The Other Woman που είδατε μαζί με το trailer, κυκλοφόρησαν τα 1α  poster των κομεντί Your Highness, Cedar Rapids και Waiting for Forever, ενώ βγήκε και το 1ο poster της Ιταλικής παραγωγής ταινίας τρόμου Dylan Dog Dead of Night.

    Στα υπόλοιπα είχαμε τρία νέα banner απο το animation Gnomeo and Juliet, το 2ο banner του Drive Angry, δύο poster χαρακτήρων για το Hall Pass, ένα νέο ...κόκκινο poster για το The King’s Speech, το 6ο poster του Red State, ένα 2ο poster για το Unknown και άλλο ένα banner για το Rabbit Hole.


















    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Poster: Your Highness, Waiting for Forever, Cedar Rapids, Dylan Dog Dead of Night Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top