F Poster και trailer για το The Other Woman, το νέο δράμα της Natalie Portman - FilmBoy Poster και trailer για το The Other Woman, το νέο δράμα της Natalie Portman - FilmBoy
  • Latest News

    Poster και trailer για το The Other Woman, το νέο δράμα της Natalie Portman

    Θα έλεγε κανείς ότι αυτή είναι η εβδομάδα της Natalie Portman αλλά αυτή είναι η καλοπροαίρετη κρίση.

    Εγώ πάλι, βρίσκω κάπως περίεργο που το poster και το trailer του The Other Woman βγήκαν σχεδόν την ίδια μέρα που κυκλοφόρησε επίσημα η είδηση της εγκυμοσύνης της και του αρραβώνα της - αγαπημένης μου κατά τ’άλλα – Natalie, με τον χορογράφο στο Black Swan, Benjamin Millepied.

    Anyway, ας μη χαλαστούμε.

    Το φιλμ είναι βασισμένο στο βιβλίο του Ayelet WaldmanLove and Other Impossible Pursuits’  (αυτός ήταν και ο αρχικός τίτλος της ταινίας) και μιλάει για την ιστορία της δύσκολης σχέσης μιας γυναίκας με το παιδί του άντρα της.

    Στο δράμα, εκτός από τη Natalie Portman παίζουν η Lisa Kudrow, η Daisy Tahan, η Lauren Ambrose και ο Tom Stratford.


    Η ακηνοθεσία και το σενάριο είναι του Don Roos, σεναριογράφο του ευαίσθητου Marley and Me

    Το The Other Woman δεν είναι ακριβώς καινούργια ταινία.

    Μαγειρευόταν το 2007 με τη Jennifer Lopez στο πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά ενα χρόνο αργότερα άφησε τη παραγωγή στα κρύα του λουτρού για να αρπάξει την ευκαιρία η Natalie Portman.

    Το φιλμ ολοκληρώθηκε, το 2009 προβλήθηκε στο φεστιβάλ του Toronto και εν τέλει βρήκε μικρή διανομή για το Φεβρουάριο του 2011 αφού πρώτα βγει On Demand το Γενάρη, οπως συνηθίζει η IFC Films.

    Πώς σας φαίνεται;






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Poster και trailer για το The Other Woman, το νέο δράμα της Natalie Portman Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top