F Θα Συναντήσεις Ενα Ψηλό Μελαχρινό Άντρα-You Will Meet A Tall Dark Stranger - FilmBoy Θα Συναντήσεις Ενα Ψηλό Μελαχρινό Άντρα-You Will Meet A Tall Dark Stranger - FilmBoy
  • Latest News

    Θα Συναντήσεις Ενα Ψηλό Μελαχρινό Άντρα-You Will Meet A Tall Dark Stranger

    Στη τελευταία του ταινία, ο Woody Allen χρησιμοποιεί το μεταφυσικό στοιχείο – ή έστω μία έννοια του – για να συνδέσει τις ιστορίες μεταξύ τους.

    Επειδή είμαι καλός άνθρωπος, θα ξεχάσω την τελευταία φορά που προσπάθησε να το κάνει αυτό, στο ξεχασμένο ήδη Curse of the Jade Scorpion.

    Η ιστορία εξελίσσεται ξανά στο Λονδίνο όπου ζευγάρια ζουν δυστυχισμένες ζωές.

    Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία Helena (Gemma Jones) και Alfie (Antony Hopkins) έχουν χωρίσει στα γεράματά τους, με την πρώτη να το έχει ρίξει στο αλκοόλ και τον δεύτερο στη γυμναστική και τη συντροφιά της χαζούλας Charmaine (Lucy Punch, που πήρε το ρόλο όταν τον άφησε στη μέση η Nicole Kidman).

    Η κόρη τους Sally (Naomi Watts) είναι παντρεμένη με τον άχρηστο Roy (Josh Brolin), ο οποίος είναι γιατρός αλλά που ποτέ δεν εξάσκησε το επάγγελμα γιατί θέλει να γίνει συγγραφέας.

    Κάτι τέτοιο δεν είναι και πολύ πιθανό μιας και κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα βιβλία του, έτσι τον τρώει το μαράζι ...για μια εξωτική χορεύτρια (Freida Pinto) που ξεντύνεται στο απέναντι παράθυρο, την ίδια στιγμή που η Sally λιώνει για το νέο της αφεντικό (Antonio Banderas).

    Όλους αυτούς τους μπερδεύει άσχημα ένα μέντιουμ (Pauline Collins) με τις συμβουλές και τις προβλέψεις της, οι οποίες ...




    ...βγαίνουν πάντα αληθινές αν και η ίδια πιθανότατα είναι απάτη.

    Θα δυσκολευτείς να βρεις οικογένεια τόσο μπερδεμένη στη πραγματική ζωή αλλά εδώ μιλάμε για το σύμπαν του Woody Allen. 


    Καλές ερμηνείες και θεατρικούς διαλόγους θα βρεις σε κάθε ταινία του ιδιόρρυθμου δημιουργού, αυτά να περιμένεις και από το You Will Meet A Tall Dark Stranger.

    Η αποδοχή της ταινίας ήταν η αναμενόμενη για ταινία του Woody: Ακριβώς μοιρασμένες στη μέση κριτικές.

    Το έχω ξαναπεί ότι αν σ’αρεσει ο Woody Allen, σ’αρεσει, αν όχι δεν θα απολαύσεις ποτέ καμιά ταινία του.

    Εδώ ο ίδιος και δεν έχει αποφασίσει αν θα έβλεπε δικές του ταινίες (το έχει πει) και μεταξύ μας, με την επιμονή του να κάνει ΚΑΘΕ χρόνο ταινία, μας δείχνει κάτι από τη ζωή των παντρεμένων:
    Συνήθεια είναι, όχι έρωτας.
    Οι εξαιρέσεις με επιβεβαιώνουν.

    Όπως πάντα βρήκε περιορισμένη διανομή στην Αμερική στις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ στην Ελλάδα η Village θα το φέρει στις 28 Οκτωβρίου.

    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Θα Συναντήσεις Ενα Ψηλό Μελαχρινό Άντρα-You Will Meet A Tall Dark Stranger Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top