F Ο Darren Aronofsky μιλάει για το Wolverine και μας αρέσουν αυτά που λέει - FilmBoy Ο Darren Aronofsky μιλάει για το Wolverine και μας αρέσουν αυτά που λέει - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Darren Aronofsky μιλάει για το Wolverine και μας αρέσουν αυτά που λέει

    Γράφει ο Bustart.

    Ο Darren Aronofsky έχει πάρει αμπάριζα τελευταία τα ΜΜΕ και δίνει συνεντεύξεις στα πλαίσια της προώθησης της νέας και πολυαναμενόμενης ταινίας του Black Swan.

    Φυσικά οι δημοσιογράφοι δε χάνουν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν και για το νέο Wolverine, που όπως ανακοίνωσε ο ίδιος θα έχει τον απλό τίτλο The Wolverine και θα ξεκινήσει γυρίσματα τον ερχόμενο Απρίλιο.

    Σε μία από αυτές τις συνεντεύξεις λοιπόν εξήγησε και το λόγο για τον οποίο δέχτηκε να αναλάβει τη σκηνοθεσία του Wolverine 


    Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ, εμείς απλά να σας δώσουμε τη περίληψη (για τους λίγο πιο…τεμπέληδες).

    Για το λόγο που ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας:

    «Είμαι ενθουσιασμένος που θα κάνω μια ταινία που όλος ο κόσμος θέλει να γίνει, ενώ μέχρι τώρα όλες τις ταινίες που έχω κάνει, ήμουν ο μόνος που τις ήθελε!»

    Και η σημαντική είδηση (γιατί κάθε συνέντευξη έχει και μια είδηση!):




    «Πιστεύω πως θέλησαν (εννοώντας την Fox) να αναλάβω τη σκηνοθεσία του Wolverine για αυτά που έχω κάνει μέχρι τώρα και όχι για να παρουσιάσω κάτι που δεν θα είναι ο εαυτός μου.
    Δεν θα αλλάξω κάτι στον τρόπο που δουλεύω στις ταινίες μου και θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που ξέρω όσο καλύτερα μπορώ.
    Σίγουρα θα κάνουμε κάτι σπουδαίο αλλά πολύ διαφορετικό.»

    Αυτά είναι σίγουρα ενθαρρυντικά νέα για τους φίλους των comic based ταινιών και του Wolverine ειδικότερα.

    Γιατί η Fox δε φημίζεται για τα ρίσκα που παίρνει και την ελευθερία που δίνει στους σκηνοθέτες που αναλαμβάνουν τα «βαριά» χαρτιά της.

    Σε συνδυασμό μάλιστα ότι η νέα ταινία θα βασίζεται στην καλύτερη ιστορία που έχει γραφτεί για τον “Wolvie”, από τους Chris Claremeont και Frank Miller το 1982, μας αφήνει με την προσδοκία ότι η ταινία θα είναι αντάξια και των δύο, του δημιουργού της Darren Aronofsky και του ήρωα της Wolverine.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Darren Aronofsky μιλάει για το Wolverine και μας αρέσουν αυτά που λέει Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top