F Το 1ο trailer του Transformers: Dark of the Moon είναι εδώ και σηκώνει πολύ κουβέντα - FilmBoy Το 1ο trailer του Transformers: Dark of the Moon είναι εδώ και σηκώνει πολύ κουβέντα - FilmBoy
  • Latest News

    Το 1ο trailer του Transformers: Dark of the Moon είναι εδώ και σηκώνει πολύ κουβέντα

    Το επίσημο teaser trailer του 3ου Transformers του Michael Bay που έχει τίτλο Transformers: Dark of the Moon κυκλοφόρησε σήμερα στο διαδίκτυο.

    Στη ταινία πρωταγωνιστούν ο Shia LaBeouf, η Rosie Huntington-Whiteley (το μοντέλο που αντικατέστησε τη Megan Fox), ο Tyrese Gibson, ο Josh Duhamel και ο Patrick Dempsey και κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου 2011.

    Όχι, δε πρόκειται να παρουσιάσω ποτέ trailer ταινίας τόσο ξερά και τυπικά, απλά το trailer γεννά πολύ κουβέντα και είναι καλύτερο να το δείτε πρώτα και να τα πούμε μετά.














    Κατ’αρχάς, ποιος είναι αυτός;
    Και τι σημαίνουν όλα αυτά με την αποστολή στο Φεγγάρι πριν 40 χρόνια;


    Αρχικά φαίνεται αυτή τη φορά ότι το teaser είναι κομμάτι από τη ταινία  και όχι όπως μια εντελώς ξεχωριστή ιστοριούλα όπως στο 1ο.

    20 Ιουλίου 1969 και ο άνθρωπος πατάει στο φεγγάρι, μια ιστορική στιγμή για την ανθρωπότητα που όμως, σύμφωνα με τη ταινία, έγινε για άλλους λόγους.

    Οι αστροναύτες πηγαίνουν στη σκοτεινή πλευρά της κι έχουν 21 λεπτά να εξερευνήσουν κάτι που μοιάζει με σκάφος.

    Η κάμερα μας πάει στο εσωτερικό του σκάφους για να αποκαλυφθεί ένα καινούργιο (;) Transformer που οι περισσότεροι φαν συμφωνούν ότι είναι ο Alpha Trion, ένας από τους 13 πρώτους γνήσιους Transformers, που έχει ένα δεσμό με τον Optimus Prime.

    Οι 13 πρώτοι Transformers δημιουργήθηκαν από το Θεό Primus πριν καν φτιάξει όλους τους υπόλοιπους.

    Ήδη κυκλοφόρησε μια αντιπαράθεση του Transformer στο trailer και του Alpha Trion για να συγκρίνουμε. 


    Αν υπάρχει κάποιος εκεί έξω που να γνωρίζει καλύτερα το μύθο ή να έχει κάποια άλλη γνώμη, please do.
    Τι λέτε για όλα αυτά;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το 1ο trailer του Transformers: Dark of the Moon είναι εδώ και σηκώνει πολύ κουβέντα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top