F Νέο φοβερό trailer του Φινλανδού κακού Αη Βασίλη στο Rare Exports - FilmBoy Νέο φοβερό trailer του Φινλανδού κακού Αη Βασίλη στο Rare Exports - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο φοβερό trailer του Φινλανδού κακού Αη Βασίλη στο Rare Exports

    Αν το Σεπτέμβριο που σας έδειξα το 1ο trailer του Rare Exports: A Christmass Tale το βάλατε στα υπ’οψην σας, με το καινούργιο trailer δε θα κρατιέστε με τίποτα!

    Φυσικά μιλάμε για το θρίλερ εκ Φινλανδίας με τον Αη Βασίλη ως τρομακτικό γέρο, ένα φιλμ που τράβηξε πολλά βλέμματα και ήδη η Oscilloscope Laboratories το έχει αγοράσει και θα το βγάλει σε περιορισμένες αίθουσες στην Αμερική το Νοέμβριο.

    Το Rare Exports φαντάζεται πώς θα ήταν αν ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών δεν ήταν ο χοντρούλης καλός κοκκινοφορεμένος παππούλης που λέει ιστοριούλες και φέρνει δώρα στα παιδιά τη Πρωτοχρονιά, αλλά ένας μοχθηρός τύπος που τα απαγάγει!

    Μια ομάδα κυνηγών καταφέρνει να τον αιχμαλωτίσει και προσπαθεί να τον πουλήσει σε μια πολυεθνική, αλλά οι τάρανδοι του έρχονται να πάρουν εκδίκηση!

    Η σκηνοθεσία είναι του Jalmari Helander ο οποίος είχε κάνει ένα παρόμοιο short film το 2003 με τίτλο Rare Exports Inc.

    Παραδοσιακά στις γιορτές έχουμε κι ένα θρίλερ με άρωμα Χριστουγέννων (θυμηθείτε το Black Christmass) αλλά κι ένα Σκανδιναβικό θρίλερ που έχει όλα τα εφόδια να γίνει cult (όπως το Dead Snow πέρυσι).

    Στη συνέχεια δείτε το πολύ καλό trailer του Rare Exports.
    Είστε όσο ενθουσιασμένος είμαι;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο φοβερό trailer του Φινλανδού κακού Αη Βασίλη στο Rare Exports Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top