F Η KRISTEN STEWART ΣΤΟ REMAKE ΤΟΥ MARTYRS; - FilmBoy Η KRISTEN STEWART ΣΤΟ REMAKE ΤΟΥ MARTYRS; - FilmBoy
  • Latest News

    Η KRISTEN STEWART ΣΤΟ REMAKE ΤΟΥ MARTYRS;

    Το πράγμα γίνεται όλο και πιο διασκεδαστικό!
    Πριν λίγες ημέρες σας είχα αναφέρει την είδηση ότι ένας παραγωγός του Twilight, o Wyck Godfrey, θέλει να κάνει remake του Γαλλικού θρίλερ Martyrs, και το σχόλιο μου ήταν ότι είναι μια κάκιστη ιδέα. 


    Το σ/κ που μας πέρασε και στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου για το επερχόμενο Twilight Saga: Eclipse ο τρελοπαραγωγος είπε κάποια πράγματα για το Martyrs, και μέσα σε αυτά ήταν ότι θα ήθελε τη Kristen Stewart να πρωταγωνιστήσει! 

    Η μόνη μου απορία είναι αν οι άνθρωποι του FearNet (σε αυτούς έδωσε το αποκλειστικό) τον ρώτησαν ‘...αν θα έπαιρνε κάποιον από το cast του Twilight’ και απάντησε έτσι, ή το είπε από μόνος του. 

    Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι το ίδιο.   

    Το άλλο σημαντικό που ξεστόμισε ήταν η παραδοχή του ότι 'οι Μάρτυρες δεν είναι ένα remake-able movie (δεν είναι ταινία που μπορεί να γίνει remake) αλλά θα την κάνει anyway!'

    Εγώ επιμένω ότι μια τέτοια ιδέα είναι κατάπτυστη, καθώς και για το ότι σε καμία περίπτωση δε πρόκειται να βρεθεί μεγάλο στούντιο να χρηματοδοτήσει αντίστοιχης σκληρότητας  σενάριο για αμερικανική ταινία, τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να πάει στις αίθουσες. 

    Εκτός και αν πάμε στη πιο light εκδοχή και ξεμπερδέψουμε με ένα ‘inspired by’ αντί για το ‘remake of’. 

    Σε όλες τις περιπτώσεις, το θύμα θα είναι η ίδια η ταινία.
    Εσείς τι λέτε;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η KRISTEN STEWART ΣΤΟ REMAKE ΤΟΥ MARTYRS; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top