F Trailer του υποθαλάσσιου θρίλερ Sanctum 3D με τον James Cameron στη παραγωγή - FilmBoy Trailer του υποθαλάσσιου θρίλερ Sanctum 3D με τον James Cameron στη παραγωγή - FilmBoy
  • Latest News

    Trailer του υποθαλάσσιου θρίλερ Sanctum 3D με τον James Cameron στη παραγωγή

    Το 1989 ήταν μια χρονιά όπου κυκλοφόρησαν τρία ...υποθαλάσσια θρίλερ: Leviathan, Deep Star Six και The Abyss του James Cameron.

    20 Χρόνια μετά, ο James Cameron επιστρέφει στο είδος ως παραγωγός σε μια νέα ταινία με τίτλο Sanctum, με μεγαλύτερη εμπειρία στα γυρίσματα κάτω από τη θάλασσα αλλά και τη τεχνολογία του 3D μαζί του.

    Αν και ο Cameron δε σκηνοθετεί (ο Αυστραλός Alister Grierson βρίσκεται επίσημα πίσω από τις κάμερες), το γεγονός και μόνο ότι βάζει το όνομα του στη παραγωγή είναι αρκετό για να καταλάβουμε ότι ...πέρασαν πολλά από τα χέρια του.

    Άλλωστε, με ένα ανώνυμο cast, το όνομα του ειναι η μοναδική κληρονομιά της ταινίας.

    Αρχικά σκέφτηκα ότι είναι άλλο ένα The Descent αλλά από το trailer δυστυχώς δεν είδα κάτι υπερφυσικό ή ...μεταλλαγμένο, αντίθετα πρόκειται για μια ιστορία όπου δύτες αποκλείονται απλώς σε μια υποθαλάσσια χαράδρα.

    Φυσικά το 3D (...του Cameron το 3D) είναι κάτι, αλλά...

    Δείτε κι εσείς το 1ο trailer του Sanctum (που θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 4 Φεβρουαρίου 2011)  και αφήστε τη γνώμη σας.   




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trailer του υποθαλάσσιου θρίλερ Sanctum 3D με τον James Cameron στη παραγωγή Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top