F Emma Stone και Mia Wasikowska στο reboot του Spiderman; - FilmBoy Emma Stone και Mia Wasikowska στο reboot του Spiderman; - FilmBoy
  • Latest News

    Emma Stone και Mia Wasikowska στο reboot του Spiderman;

    Γράφει ο Bustart.

    Αν δε τα μάθατε, η Marvel αποφάσισε να κάνει reboot τη… πρόσφατη σειρά ταινιών του ανθρώπου αράχνη και φυσικά ο Tobey Maguire δε θα επαναλάβει το ρόλο του ως Peter Parker/Spiderman (πιθανότητα και κανένας άλλος από το παλιό cast).  

    Αντί  αυτού, ο Andrew Garfield επιλέχθηκε να ενσαρκώσει το δημοφιλή ήρωα στη καινούργια ταινία, επιμένοντας έτσι η Marvel στην ίδια λογική, στην επιλογή δηλαδή ενός άγνωστου νέου ηθοποιού για το ρόλο του Spiderman.  

    Και στις πρώτες ταινίες η τότε επιλογή του άγνωστου (ακόμη)  Tobey είχε προκαλέσει αρκετές αμφιβολίες αλλα τελικά, όπως φάνηκε φυσικά και μέσα από τις 3 ταινίες, η επιλογή ήταν άκρως επιτυχημένη.  

    Ας ελπίσουμε να είναι και αυτή του Andrew Garfield επιτυχημένη. 

    Στις γυναίκες τις ταινίας τώρα (οι εχθροί μπορούν να περιμένουν) η Mary Jane θα έχει αντίζηλο για τη καρδιά του Spiderman!  

    Στη καινούργια ταινία θα εμφανιστεί από την αρχή και η Gwen Stacy, η οποία για όσους δε θυμούνται ήταν η 1η αγάπη του Peter Parker.  

    Βέβαια ο χαρακτήρας της Gwen Stacy είχε παρουσιαστεί και στη 3η ταινία του Spiderman, με το ρόλο της λίγο αλλαγμένο σε σχέση με τα comic.  

    Οι παρακάτω όμορφες νεαρές είναι οι επικρατέστερες (σαν κριτής σε reality ακούστηκε αυτό!) για τους δύο ρόλους: 




    Η Emma Stone (του φοβερού Zombieland) και η Mia Wasikowska (του Alice in Wonderland) για τους ρόλους της Mary Jane και Gwen Stacy αντίστοιχα, όπως λένε και οι φήμες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. 

    Υπήρχαν βέβαια κι άλλες υποψήφιες (όπως Mary Elizabeth Winstead, Imogen Poots, Teresa Palmer, Lilly Collins) αλλά από ότι φαίνεται οι κριτές παραγωγοί έχουν καταλήξει στις δύο όμορφες αυτές νεαρές. 

    Σχετικά με τους villains δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα κάτι. 
    Πιθανότατα να μην εμφανιστεί κάποιος από τους villains των 3 πρώτων ταινιών, με εξαίρεση ίσως τον Venom.  

    Είναι κάτι που σχετίζεται και με τη διάθεση της Sony (που έχει τα κινηματογραφικά δικαιώματα) να ετοιμάσει μια spin-off ταινία με πρωταγωνιστή τον Venom.
    Οπότε ίσως θελήσει πρώτα να τον (ξανα)συστήσει στο κοινό πριν επιχειρήσει κάτι τέτοιο. 


    Να σημειώσουμε πως σκηνοθέτης δε θα είναι (δυστυχώς) ο Sam Raimi (που είχε σκηνοθετήσει τις 3 πρώτες ταινίες).  

    Η αποχώρηση του βασικά ήταν κι ο λόγος που ώθησε τη Sony να προβεί στο reboot της σειράς.   

    O Raimi, που είχε συμφωνήσει για άλλες 2 ταινίες, έφυγε λόγω διαφωνιών σχετικά με το σενάριο της 4ης ταινίας αλλά και τους villain(s) που θα εμφανιζόταν σ’ αυτήν.  
    Στη θέση του η Sony προσέλαβε τον Mark Webb, γνωστός κυρίως για τα μουσικά του videoclips. 


    Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν το Δεκέμβριο οπότε πολύ σύντομα θα έχουμε νέες πληροφορίες σχετικά με τη ταινία και τις οποίες φυσικά θα τις διαβάσετε στο FilmBoy!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Emma Stone και Mia Wasikowska στο reboot του Spiderman; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top