F Ο Robert Rodriguez ο εκλεκτός της Fox για τον νέο superhero, Deadpool - FilmBoy Ο Robert Rodriguez ο εκλεκτός της Fox για τον νέο superhero, Deadpool - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Robert Rodriguez ο εκλεκτός της Fox για τον νέο superhero, Deadpool

    Γράφει ο Bustart.

    Αρκετές οι ειδήσεις που βγήκαν στον αέρα (του internet, της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου – ναι, τα παρακολουθούμε όλα!) σχετικά με την μελλοντική ταινία με τον Deadpool.

    Αρχικά η 20th Century Fox εξακολουθεί να προσπαθεί να πείσει τον Robert Rodriguez (Machete, Sin City, Spy Kids) να αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας.

    Ο ίδιος, αν και έχει εκφραστεί θετικά και για το ίδιο το comic και για την προοπτική αυτή, έχει γεμάτη ατζέντα το επόμενο μεγάλο διάστημα και πιθανόν να μην είναι διαθέσιμος όταν η Fox θα αποφασίσει να γυρίσει τη ταινία.


    Ο ίδιος λέει:

    «... η 20th Century Fox προσπαθεί να δημιουργήσει ένα μικρό παράθυρο σχετικά με τη κυκλοφορία του Deadpool, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα λόγω των υποχρεώσεων μου με το Spy Kids 4.
    Αν μπορούν να το καθυστερήσουν λίγο ακόμα τότε θα ήταν καλύτερα για μένα..»

    Η Fox από τη πλευρά της, ειδικά με την εισπρακτική αποτυχία του Scott Pilgrim vs. the World στο U.S. Box Office, έχει περιορισμένες επιλογές.

    Ναι μεν ο Deadpool ή ο “Merc With a Mouth” ως χαρακτήρας είναι πολύ πιο γνωστός από το συμπαθή Scott Pilgrim, αλλά δεν είναι και επιλογή από το 1ο ράφι (εδώ που το λέμε και στο 2ο ράφι δύσκολα τον βάζεις), ώστε να ρισκάρει μια big-budget κινηματογραφική μεταφορά του χωρίς να έχει κλείσει σημαντικό όνομα για τη θέση του σκηνοθέτη, αλλά και για το πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Γιατί οι φήμες (αχ αυτές οι φήμες θα μας φάνε) λένε πως ο Ryan Reynolds, που ενσάρκωσε το ρόλο του Deadpool (εξ ημισείας με τον Scott Adkins) στο “X-Men Origins: Wolverine” και θέλει η Fox και για τη νέα ταινία, ίσως να μη μπορέσει τελικά (κι αυτός) να δώσει το παρών, εξαιτίας βέβαια των πολλών υποχρεώσεων του για το “Green Lantern” (με τέτοια γυναίκα πλάι σου πρέπει να είσαι 2 φορές superhero!).

    Πραγματικά πολύ ζόρικα τα πράγματα για τη Fox αν θέλει να τους έχει και τους 2 όταν ξεκινήσουν τα γυρίσματα!

    Ίσως να χρειαστεί να καθυστερήσει λίγο ακόμη.  

    Υπάρχει βέβαια αυτή η πιθανότητα, να επιλέξει δηλαδή αυτό το δρόμο η Fox, ειδικά αν δεν παρουσιαστεί κάποιο άλλο μεγάλο όνομα (πχ ο κολλητός φίλος του Rodriguez, Quentin Tarantino, θα ήταν ιδανικός για να σκηνοθετήσει μια στυλιζαρισμένη, γρήγορη, ταινία δράσης με ατακαδόρικο πρωταγωνιστή όπως είναι ο Deadpool, αλλά αυτή η πιθανότητα δεν είναι ούτε καν φήμη για την ώρα!) να κάτσει στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Ο Rodriguez, πέρα από το αναμφισβήτητο ταλέντο του, είναι γνωστός ότι παραδίδει ταινίες με υψηλά production values ακόμα και με μικρά budget (δες Sin City) ώστε να μοιάζουν οι ταινίες του με μεγάλα χουλιγουντιανά blockbusters.

    Θα ακολουθήσει και 2ο μέρος…μην αλλάξετε blog!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Robert Rodriguez ο εκλεκτός της Fox για τον νέο superhero, Deadpool Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top