F Η SCARLETT JOHANSSON ΣΤΟΝ PAPARAZZI ΤΟΥ KOSTASBLOG! - FilmBoy Η SCARLETT JOHANSSON ΣΤΟΝ PAPARAZZI ΤΟΥ KOSTASBLOG! - FilmBoy
  • Latest News

    Η SCARLETT JOHANSSON ΣΤΟΝ PAPARAZZI ΤΟΥ KOSTASBLOG!

    Γράφει ο Paparazzi. 

    Ελπίζω να σας έλειψα!
    Όπως καταλάβατε, η συνεργασία μου με το KostasBlog περνάει από 40 κύματα – και με δική μου ευθύνη – αλλά ως φίλος, θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για όσο διάστημα μπορώ. 


    Άλλωστε, η δουλειά που κάνει το παλικάρι είναι σε επαγγελματικά στάνταρ και σας εγγυώμαι ότι αν συνεχίσει να βρίσκει ενδιαφέρον σ’αυτο που κάνει εδώ και πάνω από χρόνο, σύντομα θα γίνει ένα μεγάλο κινηματογραφικό site. 

    Με την επισήμανση ότι η στήλη θα γίνει 15ημερη και όχι εβδομαδιαία, επανέρχομαι με την πιο sexy νεαρή σταρ του Hollywood, την Scarlett Johansson. 

    Γέννημα θρέμμα Νεοϋορκέζα, η 26χρονη φυσική ξανθιά που θα δούμε σύντομα στο Iron Man 2, είναι παντρεμένη με τον Ryan Reynolds, και είναι ο,τι πιο hot έχω φέρει στο KostasBlog ως τώρα. 

    Ελπίζω να συμφωνείτε. 

    Οι φωτογραφίες της Scarlett είναι χιλιάδες, γι’αυτο έκανα focus στις εμφανίσεις της σε πρεμιέρες (όπου είναι ο εφιάλτης του σουτιέν), κάποιες φωτο από τα μπάνια της και ένα παλιό, ξεχασμένο αλλά πολύτιμο still γυμνού. 

    Δείτε στη συνέχεια 70 και πλέον φωτογραφίες της Scarlett Johansson στη Photo Gallery του KostasBlog.



    Photo Gallery

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η SCARLETT JOHANSSON ΣΤΟΝ PAPARAZZI ΤΟΥ KOSTASBLOG! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top