F Ενθουσιώδεις κριτικές για το σενάριο του Deadpool - FilmBoy Ενθουσιώδεις κριτικές για το σενάριο του Deadpool - FilmBoy
  • Latest News

    Ενθουσιώδεις κριτικές για το σενάριο του Deadpool

    Γράφει ο Bustart.

    Και μετά το διάλειμμα, τώρα η συνέχεια…
     

    Αρουραίοι (συγκεκριμένα του cinemablend) ξετρύπωσαν το πιο πρόσφατο προσχέδιο του σεναρίου (δια χειρός του Rhett Reese and Paul Wernick (Zombieland) του Deadpool και αφού το διάβασαν φώναξαν με μια φωνή:
    «Αυτή η ταινία πρέπει να γίνει, χθες!»

    Ορίστε μια μικρή σύνοψη του σεναρίου, χωρίς spoilers, για να διαβάσετε:

    «Στις καλύτερες στιγμές του είναι σαν να διαβάζεις  το “ Van Wilder” συναντάει το “Kill Bill”, μια εμπνευσμένη μίξη από παράφρων μαύρη κωμωδία και με εκπληκτικές μα και γελοίες(;) σκηνές βίας που δεν έχουμε ξαναδεί σε comic based ταινία…
    Με το σωστό σκηνοθέτη και τον Reynolds στο πρωταγωνιστικό ρόλο, το σενάριο έχει όλα τα φόντα να είναι το “Dark Khight” των R-rated superhero ταινιών.»

    Ο reviewer του σεναρίου διαβεβαίωσε μάλιστα πως ...




    ...όλα τα στοιχεία που οι fans αγαπούν στο χαρακτήρα του Deadpool - το ασταμάτητο trash-talking του, η τάση για να σπάσει τον fourth wall (δες εδώ τι είναι) και η παντελής έλλειψη ανιδιοτέλειας στο να κάνει το σωστή πράξη -  είναι όλα σωστά δοσμένα μέσα στο σενάριο.

    Ευτυχώς!
    Γιατί είναι ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν τόσο μοναδικό στο κόσμο της Marvel.

    Οι περισσότεροι τώρα θα αναρωτιούνται αν θα υπάρχει κάποια σχέση με το “X-Men Origins: Wolverine” και την εκεί εμφάνιση του Deadpool.

    Σύμφωνα λοιπόν με τον reviewer: «θα είναι σαν ο χαρακτήρας του Deadpool να υπάρχει σε ένα κόσμο όπου το “Wolverine” είναι ταινία την οποία την έχει δει, και τη μισεί!»

    Το σενάριο θα περιέχει πολλές αναφορές τόσο στη ταινία “Wolverine” όσο και στον ίδιο τον Hugh Jackman αυτοπροσώπως!
    Ακούγεται όντως πολύ σαρκαστική η όλη ιδέα!

    Τέλος, κάτι ακόμα σημαντικό που αναφέρεται από τον reviewer είναι ότι ο Deadpool θα παραμένει με τη μάσκα του στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας, εξαιτίας του παραμορφωμένου προσώπου του.

    Το σενάριο θα έχει πολλά flashback στο παρελθόν του ήρωα, οι σκηνές των οποίων θα είναι στη πραγματικότητα οι μόνες όπου θα φαίνεται καθαρά το πρόσωπου του ήρωα (και του ηθοποιού που τελικά θα τον ενσαρκώσει!).

    Από αυτά που έχουν διαρρεύσει στο internet, η γνώμη των περισσότερων ξένων κινηματογραφικών site (και διαβάσατε εδώ) είναι πως ο συνδυασμός των Reynolds and Rodriguez είναι ο ιδανικός για τη ταινία του Deadpool.

    Εμείς λέμε πάντως να περιμένουμε πρώτα πως θα τα πάει στο “Green Lantern” ο Reynolds, γιατί αν και καλός στο “Wolverine” ο ρόλος του ήταν συμπληρωματικός σε σχέση με το “Green Lantern”, όπου κρατάει τη μπαγκέτα.

    Για τον Rodriguez δεν έχουμε ενδοιασμούς και πιστεύουμε ότι όντως ταιριάζει γάντι.

    Θα μπορέσει να αποδώσει το πιο βρόμικο και ενήλικο χαρακτήρα του comic καλύτερα από πολλούς συναδέλφους του.

    Άλλωστε φημίζεται ότι θέλει να έχει το πλήρη έλεγχο των project που αναλαμβάνει.

    Εσείς τι πιστεύετε;
    Να περιμένει η Fox μέχρι να είναι διαθέσιμοι και οι δύο – ηθοποιός και σκηνοθέτης - ή να προχωρήσει στη παραγωγή της ταινίας χωρίς κάποιον από αυτούς;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ενθουσιώδεις κριτικές για το σενάριο του Deadpool Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top