F Ο Darren Aronofsky κοντά στο να αναλάβει το sequel του Wolverine - FilmBoy Ο Darren Aronofsky κοντά στο να αναλάβει το sequel του Wolverine - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Darren Aronofsky κοντά στο να αναλάβει το sequel του Wolverine

    Γράφει ο Bustart.

    Η 20th Century Fox πρότεινε στον Darren Aronofsky  (μετά τη ...πόρτα που έφαγε από τη Warner Bros για τη συνέχεια του Superman) το sequel του X-Men Origins: Wolverine με πρωταγωνιστή πάντα το Hugh Jackman.  

    Ήδη ο Aronofsky πηγαινοέρχεται στα γραφεία του studio για να διαπραγματευτεί τη πρόταση, αλλά όπως αναφέρεται και σε πολλά αμερικάνικα sites κάθε άλλο παρά σίγουρη είναι η συμφωνία μεταξύ τους.  

    Κι αυτό γιατί η Warner είναι μεγαλόψυχη και επιθυμεί να συνεργαστεί με τον Aronofsky προσφέροντας του το Tales From the Gangster Squad, ένα σημαντικό project για την εταιρεία, το οποίο πρόλαβε να αρνηθεί ήδη ο Ben Affleck! 

    O Aronofsky, που έχει συνεργαστεί με επιτυχία με το Hugh Jackman, στο The Fountain (που εδώ στο FilmBoy το επιλέξαμε ως τον καλύτερο ρόλο του Jackman), έχει εκφράσει από καιρό την επιθυμία του να αναμειχτεί με project μεγάλων budget (έχασε τη 1η ευκαιρία με το Man of Steel), η Fox θέλει μια συνεργασία ...



    ...μεταξύ τους, θέλοντας να εκμεταλλευτεί ίσως και όλο το hype σχετικά με το Black Swan και τη πιθανότητα να είναι ο φετινός νικητής των Oscar, αλλά παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό πως θα μπορέσουν να συνεργαστούν.  

    Η Fox έχει τη φήμη ενός studio που δύσκολα παίρνει δημιουργικά ρίσκα και προτιμά πεπατημένες λύσεις, ο Aronofsky από την άλλη είναι τελειομανής και δε διστάζει να καθυστερήσει όσο χρειαστεί τις ταινίες του για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει (κάτι που ίσως του στοίχησε και τη σκηνοθεσία του νέου Superman).  

    Ο Aronofsky καλείται λοιπόν να επιλέξει το 1ο του μεγάλο project ανάμεσα στο «βραβείο παρηγοριάς» που του πρόσφερε η WB (λέγε με Tales From the Gangster Squad) ή σε ένα comic based sequel με το φίλο του Hugh Jackman.  

    Προσωπικά, έχοντας αγαπήσει κάποιες από τις ταινίες του Aronofsky, αλλά περισσότερο το σύμπαν των X-Men, θέλω πολύ να αναλάβει ένας σκηνοθέτης με το ταλέντο του το sequel του Wolverine. 

    Σύντομα θα μάθουμε, οπότε stay around!
    Εσείς τι λέτε;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Darren Aronofsky κοντά στο να αναλάβει το sequel του Wolverine Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top