F 5 Ταινίες Τρόμου που θέλουμε να δούμε αλλά ...μπορεί και να μην δούμε ποτέ - FilmBoy 5 Ταινίες Τρόμου που θέλουμε να δούμε αλλά ...μπορεί και να μην δούμε ποτέ - FilmBoy
  • Latest News

    5 Ταινίες Τρόμου που θέλουμε να δούμε αλλά ...μπορεί και να μην δούμε ποτέ

    Αυτή τη βδομάδα, κάποιες εταιρείες διανομής στην Αμερική αγόρασαν τα δικαιώματα κάποιων ταινιών τρόμου που στα φεστιβάλ απέκτησαν οπαδούς - όπως το Vanishing on 7th Street, το The Troll Hunter και το We Are What We Are – και κάπου μέσα στο 2011 θα τις προβάλουν στις αμερικανικές αίθουσες.

    Μια χαρά, αλλά αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

    Από το FilmBoy έχουμε δει τόσες πολλές horror ταινίες που κάποιες από αυτές δεν έχουν προβληθεί ακόμα και δεν έχουν καν διανομή, ούτε για DVD.

    Τι ωραία που θα’ταν να μπορούσα να μιλήσω για ελληνικές προβολές, ε;

    Anyway, παρακάτω θα δείτε 5 ταινίες τρόμου που δεν έχουν πάρει διανομή στην Αμερική, αν και θα έπρεπε.

    Κάποιες έχουν απασχολήσει το FilmBoy (ακολουθήστε τα links), κάποιες όχι, ενώ μια από αυτές είναι του 2006, την έχουμε δει στην Ελλάδα σε DVD και ...έχει τη δική της ιστορία.

    Δείτε τη λίστα με τις 5 ταινίες τρόμου που θέλουν πολλοί να δουν στις αίθουσες.
     


    1.    The Loved Ones

    Φώναζα το καλοκαίρι για το The Loved Ones, το Αυστραλέζικο θρίλερ που αυτή τη στιγμή είναι η πιο σχολιασμένη ταινία στα forum του τρομοχωρου.

    Μια έφηβη έχει βάλει στο μάτι έναν νεαρό στο σχολείο αλλά αυτός δε φαίνεται να γουστάρει.

    Η Λόλα όμως είναι από τα κορίτσια που παίρνει αυτό που θέλει, με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τρόπο χρειαστεί.

    Στη χώρα της θα προβληθεί το Νοέμβριο (τ’ ακούς Γιάννη;) ενώ στην Αμερική ακόμα τίποτε ακόμη κι αν οι πιέσεις είναι μεγάλες.
     



    2.    Tucker & Dale vs Evil

    Γι’αυτό, φωνάζω εδώ κι ένα χρόνο!
    Πως είναι δυνατόν να μην έχει βρει ακόμα διανομή το ...υστερικό Καναδέζικο horror comedy του οποίου το trailer σας είχα δείξει την 2η ημέρα του 2010 και από τότε ξετρελάθηκα.

    Είναι το αρχέτυπο κλισέ όλων των teen θρίλερ αλλά από την ανάποδη.

    Σκεφτείτε να είναι κανένα νέο  Zombieland ή Shaun of the Dead και να μην το έχουν πάρει χαμπάρι. 




    3. A Servian Film

    Εντάξει, εδώ δεν είμαι τίμιος.

    Εδώ εγώ και δίστασα να βάλω το trailer πριν κάποιους μήνες που κυκλοφόρησε, στο FilmBoy εξ αιτίας των υπερβολικά σκληρών σεξουαλικών και σαδομαζοχιστικών εικόνων του, και περιμένω να το παίξουν στο σινεμά;

    Μάλιστα, ίσως να πήγαινε και αυτόφωρο ο ιδιοκτήτης της αίθουσας που θα παίξει τέτοιο πράγμα.

    Για να καταλάβετε, ακόμα και στο Frightfest του Λονδίνου δεν μπόρεσε να παιχτεί uncut γιατί επενέβη το British Board of Film.

    Εδώ που τα λέμε, δεν είμαι σίγουρος καν αν θέλω να το δω κι εγώ. 




    4. All The Boys Love Mandy Lane

    Δε θα το πιστέψετε, αλλά το Όλοι Ποθούν τη Μαντυ (ο ελληνικός τίτλος) το είδαμε εμείς σε DVD εδώ και 3 χρόνια και στην Αμερική κάθεται ακόμα στα υπόγεια περιμένοντας!

    Όχι ότι ήταν ένα αριστούργημα, αλλά πέρα από το πρωτότυπο story του, πρωταγωνιστεί η Amber Heard στα πρώτα της βήματα, πριν ακόμα το ρολακι στο Zombieland, ενώ φέτος έχει πάρει πρώτους ρόλους στα As Spoon the Darkness, Drive Angry 3D και στο The Ward του Carpenter.

    Μια χαρά ευκαιρία να το δούνε κι εκεί γι αυτό και έγινε η απέλπιδα προσπάθεια και το έφεραν για προβολή στο φετινό Comic-Con!  




    5. Undocumented

    Αυτό δεν το ξέραμε είναι η αλήθεια, αλλά κάτι μου λέει ότι θα το δούμε σύντομα.

    Μια ομάδα ντοκιμενταριστών συνοδεύουν κάποιους παράνομους μετανάστες στη προσπάθεια τους να περάσουν τα σύνορα, αλλά πέφτουν επάνω σε σαδιστές φύλακες των συνόρων στο νέο Μεξικό, πιάνονται αιχμάλωτοι, βασανίζονται και...

    Προβλήθηκε στο Fantastic Fest τον Σεπτέμβριο και ελάχιστοι το είδαν εκεί, αλλά όλοι τους έχουν να πουν τα καλύτερα.

    Πιθανόν, το πιο τρομακτικό σε αυτή τη ταινία να είναι το γεγονός ότι όλα αυτά μπορεί να συμβαίνουν πραγματικά σε κάποια σύνορα...

     







    Εσείς πιο θα θέλατε να βλέπατε στα δικά μας multiplex;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 5 Ταινίες Τρόμου που θέλουμε να δούμε αλλά ...μπορεί και να μην δούμε ποτέ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top