F Horror Trailer Park : Episode 10 - FilmBoy Horror Trailer Park : Episode 10 - FilmBoy
  • Latest News

    Horror Trailer Park : Episode 10

    Στα επεισόδια του Horror Trailer Park βλέπουμε μαζί επιλεγμένα νέα trailer ταινιών τρόμου που κυκλοφορούν. 


    Ταινίες που δε θα βρείτε αλλού, που ίσως δεν μπορέσουν να προβληθούν καν στις αίθουσες (σίγουρα όχι στις δικές μας) και ταινίες με περιεχόμενο κάπως ...τραβηγμένο πολλές φορές, γι’αυτο και καλείστε να τις παρακολουθήσετε μόνο αν είστε fan των θρίλερ.
     

    Το FilmBoy προσπαθεί να καλύψει άλλη μια (μεγάλη όσο δε φαντάζεστε) γκάμα νέων ταινιών, θέλοντας να γίνει η απαραίτητη συνήθεια σας πριν τις αίθουσες, τα DVD Club ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο χρησιμοποιείτε για να βλέπετε φιλμς.   

    Στο 10ο επεισόδιο θα δείτε ολοκαίνουργια trailer από το πολυαναμενόμενο Hatchet 2, το Ιταλικό Eaters, το Ασιαστικό The Child's Eye και το Μεξικάνικο We Are What We Are. 

    Δείτε στη συνέχεια τα νέα trailer και...you have been warned! 



    Λιγες ημέρες μετά το κράξιμο που εφαγαν απο το FilmBoy οι δημιουργοι του teaser του πολυαναμενόμενου Hatchet II το οποιο δεν εδειχνε τιποτα απολύτως, η απαντηση τους ηταν εκωφαντικη. 

    Το νέο trailer του sequel ειναι περα για πέρα uncensored, uncut, uncompromised και ‘with buckets …and buckets of blood’  οπως μας πληροφορεί το ιδιο.   

    Το απόλυτο slasher sequel του Adam Green βγηκε στις αιθουσες την 1η Οκτωβρη (συντομα το preview στο FilmBoy) και ειναι το κλασικό old school American horror που γνωρίζουμε...ή τουλαχιστον ετσι αυτοσυστηνεται. 

    Για ριξτε μια ματιά.





    Υπαρχουν φανς των Ιταλικων zombie slashers στο FilmBoy;
    Αν όχι – το πιθανότερο – ισως αποκτήσουμε καποιους, καθως ηρθε το trailer του Eaters των Marco Ristori και Luca Boni και ειναι καλό. 


    Πολυ καλο για την ακρίβεια, για ιταλική παραγωγή, ειδικα στα ζομπι που, προσωπικα εχω δει πολυ χειρότερα σε μεγαλου κοστους παραγωγές του Hollywood. 

    Ο κοσμος κυβερναται απο ορδές ζωντανών νεκρών λογω μιας επιδημίας και 3 αντρες προσπαθουν να καταλαβουν τί εφταιξε και πηγε στραβα.

    Δώστε βάση στα εμφανώς φτηνά αλλά πολύ καλά εφέ.





    Αρκετά καθυστερημένο αλλά πολύ καλό για να μην μπει στα επεισόδια. 

    Το The Child’s Eye είναι ο νέος Ασιατικός τρόμος (που μάλιστα βγαίνει σε 3D) των Pang Brothers, δημιουργών του The Eye το οποίο απέκτησε δυο sequels και το γνωστό remake με τη Jessica Alba το 2008.   

    Ατμοσφαιρικό, σκοτεινό και creepy, μιλάει για κάποιες κοπέλες που περνάν μια νύχτα σε ένα βρόμικο μοτέλ και μια μια εξαφανίζεται. 

    Το The Child’s Eye  έκανε πρεμιέρα στο Hong Kong στο τέλος του καλοκαιριού.






    Αν και δε συμμεριζομαι ιδιαίτερα τον ενθουσιασμό τους, πολλοι θεωρουν το Μεξικανικο We Are What We Are ενα απο τα καλύτερα horror της χρονιάς. 

    Ευελπιστει να κανει για τους κανιβαλους ο,τι εκανε το Twilight στα βαμπιρ, δηλαδη να τους δουμε με συμπαθεια και σεβασμό. 

    Οσο στην Αμερική περιμενουν ολοι την IFC Films να ανακοινώσει ημερομηνία προβολής, στη Βρετανία ηδη εχει παρει σειρα για το Νοεμβριο, αφου στα φεστιβαλ εκλεψε καρδιες.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror Trailer Park : Episode 10 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top