F Η Jessica Alba στο Spy Kids 4 του Robert Rodriguez - FilmBoy Η Jessica Alba στο Spy Kids 4 του Robert Rodriguez - FilmBoy
  • Latest News

    Η Jessica Alba στο Spy Kids 4 του Robert Rodriguez

    Όσο τρέχει το poll του FilmBoy για την καλύτερη ταινία του Robert Rodriguez, δε μπορούσε να περάσει ασχολίαστη η είδηση ότι το Spy Kids 4 ξεκινάει γυρίσματα αυτό το μήνα στο Austin του Texas υπό την επίβλεψη του Τεξανού δημιουργού και μάλιστα ότι η υπέροχη Jessica Alba βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για έναν ρόλο. 

    Ας τα πάρουμε ένα ένα. 

    Ο Robert Rodriguez έγραψε και σκηνοθέτησε και τα 3 προηγούμενα Spy Kids και το ίδιο κάνει και στο Spy Kids 4: All The Time In The World το οποίο θα είναι σε 3D. 

    Η Jessica Alba θα παίξει μια κατάσκοπο που έχει αποσυρθεί κι επαναδραστηριοποιείται αλλά θα είναι και η μητέρα ενός νέου Spy Kid. 

    Θυμίζω ότι οι γονείς των super παιδιών σε όλα τα προηγούμενα ήταν ο Antonio Banderas με τη Carla Gugino και πιθανότατα θα είναι και στο 4ο. 

    Αυτή θα είναι η 3η συνεργασία της Alba με τον Rodriguez, μετά το Sin City – στο ρόλο της Nancy Callahan αν θυμάστε και το οποίο την έκανε διάσημη  – και το πρόσφατο Machete
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Jessica Alba στο Spy Kids 4 του Robert Rodriguez Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top