F Επιτέλους, το 1ο ολοκληρωμένο trailer του Γαλλικού θρίλερ Captifs (Caged) - FilmBoy Επιτέλους, το 1ο ολοκληρωμένο trailer του Γαλλικού θρίλερ Captifs (Caged) - FilmBoy
  • Latest News

    Επιτέλους, το 1ο ολοκληρωμένο trailer του Γαλλικού θρίλερ Captifs (Caged)

    Είχαμε μιλήσει τον Απρίλιο για το Captifs, τη φετινή Γαλλική ελπίδα μας για τη διάδοχη κατάσταση μετά το Martyrs, και σας είχαμε δείξει τα 2 teaser που κυκλοφορούσαν τότε, αλλά επιτέλους χθες βράδυ εμφανίστηκε στο γαλλικό Allocine το 1ο ολοκληρωμένο trailer. 

    Αν και δεν έχει υπότιτλους (αν θέλουμε να ήμαστε οι πρώτοι που ξετρυπώνουμε τέτοια trailer, αυτό είναι ένα τίμημα) δεν ανησυχώ και πολύ για εμάς που δε ξέρουμε γαλλικά καθώς καταλαβαίνεις εύκολα τη βασική ιδέα. 

    Δυο άτομα απάγονται και φυλακίζονται σε κλουβιά από παράξενους τύπους σε αφιλόξενη τοποθεσία της Ανατολικής Ευρώπης και είναι φανερό ότι...κάτι κακό θα τους συμβεί. 

    Στο trailer που θα δείτε παρακάτω θα διακρίνετε στοιχεία από το Martyrs, αλλά ακόμα κι από το κλίμα, το φωτισμό και τα σκηνικά σου φωνάζει από μακριά ότι πρόκειται για French Horror. 

    Δείτε στη συνέχεια το 1ο ολοκληρωμένο trailer του Captifs (Caged), το οποίο βγαίνει στις Γαλλικές αίθουσες τον επόμενο μήνα. 


    Πως σας φαίνεται; 



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Επιτέλους, το 1ο ολοκληρωμένο trailer του Γαλλικού θρίλερ Captifs (Caged) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top