F ΤΟ KOSTASBLOG ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ! - FilmBoy ΤΟ KOSTASBLOG ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ! - FilmBoy
  • Latest News

    ΤΟ KOSTASBLOG ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ!

    Το KostasBlog είναι ένας χώρος όπου η συμμετοχή σας εκτιμάται και επιζητείται ιδιαίτερα, κι αυτό το γνωρίζετε. 

    Το μόνο κέρδος μας είναι η ικανοποίηση ότι όλο και περισσότερος κόσμος κάνει μια στάση για λίγα λεπτά εδώ για να ενημερωθεί στα κινηματογραφικά, να χαλαρώσει με κανένα χιουμοριστικό θέμα, να δει πρώτος τα καινούργια trailer ή να δει πράγματα που δε θα βρει αλλού. 

    Εδώ και κάποιο καιρό το KostasBlog είναι ομάδα και όχι ένας φανατικός με το σινεμά ...τρελός που γράφει και διαβάζει όλη μέρα, και η αποδοχή και τα νούμερα δείχνουν ότι η προσπάθεια όλων μας μπορεί να βγάλει σε κάτι πολύ καλό. 

    Ο Σπύρος Α. έχει γίνει must με τα Αφιερώματα του, ο kospap είναι εξαιρετικός καλύπτοντας τα Animation, ο Paparazzi διχάζει και διασκεδάζει με τα post του, ο Γιάννης Πεντσερετζιδης αραιότερα μεν, ποιοτικότερα δε, είναι πάντα εδώ με τις κριτικές του και ο Κωνσταντίνος σε όλα τα άλλα. 

    Ακριβώς για τον λόγο ότι η μοναδική μας ικανοποίηση είναι οι αριθμοί και κανένα οικονομικό όφελος, θα μου συγχωρήσετε ελπίζω αυτό το ποστ που ίσως κάποιοι το εκλάβουν ως εφετζίδικο αλλά ...



    ...λίγο με νοιάζει. 

    Το KostasBlog το μήνα Ιούλιο ξεπέρασε τις 10.000 επισκέψεις μηνιαίως (10.228) και τις 21.000 page views. 

    Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό σε επίπεδο blogging και δεν μπήκα στη διαδικασία να δω rankings και τέτοια, αλλά νομίζω ότι για ένα θεματικό blog (και όχι ποικίλης ύλης) που ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε την επικαιρότητα για να πάρει κλικς (θυμηθείτε τι έγινε με τη Τζούλια και το DVD της), αλλά και ένα blog που κρατάει το χαρακτήρα του κι έχει γνώμη και δεν έγινε ποτέ το απρόσωπο portal με τεράστια database όπου μπορείς να βρεις οποιαδήποτε ταινία σου έρθει...ναι, νομίζω ότι τα πάμε καλά. 

    Μέσα στον Αύγουστο το KostasBlog θα αλλάξει όνομα. 

    Θα ολοκληρώσει και θα αυτοματοποιήσει το team του με κάποιες ακόμη προσθήκες και ίσως κάποιες (λίγες) αλλαγές στο layout του, και από Σεπτέμβρη θα μπει στο χώρο ακόμα πιο δυνατά με διαγωνισμούς και προσκλήσεις, με θράσος κι επιμονή. 

    Αυτό δεν είναι αποχαιρετιστήριο ποστ για το καλοκαίρι. 

    Το KostasBlog φέτος δε θα πάει διακοπές, εκτός ίσως τις ημέρες που θα χρειαστεί για να γίνει η μετάβαση στο νέο όνομα. 

    Απλά, θέλαμε να μοιραστούμε τη χαρά μαζί σας. 

    KostasBlog team.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΤΟ KOSTASBLOG ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top