F ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 2 TWILIGHT: BREAKING DAWN - FilmBoy ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 2 TWILIGHT: BREAKING DAWN - FilmBoy
  • Latest News

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 2 TWILIGHT: BREAKING DAWN

    Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο Bill Condon θα είναι αυτός που θα σκηνοθετήσει το The Twilight Saga: Breaking Dawn, όλοι περίμεναν ότι θα ακολουθούσε η επίσημη ανακοίνωση ότι το τελευταίο βιβλίο θα χωριστεί σε δυο ταινίες. 

    Όπως σας έχω ξαναγράψει, αποδεικνύεται ότι η διαπραγμάτευση για τις αμοιβές των ηθοποιών είναι πιο δύσκολες από ότι περίμεναν οι άνθρωποι της Summit, και όχι με τα πρώτα ονόματα. 

    Σύμφωνα με τον Ρεπόρτερ Του Hollywood, το στούντιο έχει συμφωνήσει με τους πρωταγωνιστές Kristen Stewart, Robert Pattinson και Taylor Lautner για τη 5η ταινία, με αυξημένες αποδοχές για όλους. 

    Ο σκηνοθέτης έχει κι αυτός υπογράψει για 2 ταινίες που θα γυριστούν back-to-back το Φθινόπωρο. 

    Τέλος, έχουν γίνει συμφωνίες και με τον Peter Facinelli (που παίζει τον Carlisle Cullen) και τον Billy Burke (τον πατέρα της Μπελα). 

    Το θέμα κολλάει στα παιδιά των Cullen, Kellan Lutz και Ashley Greene που προσπαθούν να πάρουν μεγαλύτερο μερίδιο, κάτι που προς το παρόν η εταιρεία αρνείται να δεχτεί. 

    Ίσως αναγκαστούμε να θυσιάσουμε κάποιον για παραδειγματισμό’ λέει μια πηγή κοντά στην εταιρεία. 

    Σαν φανατικοί οπαδοί του franchise, θα γνωρίζετε ότι έχει ήδη αντικατασταθεί η Rachelle Lefevre με τη Bryce Dallas Howard ως Βικτόρια, οπότε αν ήμουν στη θέση των ηθοποιών θα ήμουν προσεχτικότερος. 

    Σύντομα θα έχουμε νεότερα φαντάζομαι.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 2 TWILIGHT: BREAKING DAWN Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top