F ΝΙΑΤΑ ΣΕ ΕΞΑΨΗ - YOUTH IN REVOLT - FilmBoy ΝΙΑΤΑ ΣΕ ΕΞΑΨΗ - YOUTH IN REVOLT - FilmBoy
  • Latest News

    ΝΙΑΤΑ ΣΕ ΕΞΑΨΗ - YOUTH IN REVOLT

    Το αγαπημένο παιδί του Hollywood και από τις συμπάθειες του KostasBlog, ο πολλά υποσχόμενος 22χρονος κωμικός Michael Cera, πριν αρχίσει τα γυρίσματα του μέτριου Year One είχε τελειώσει το Youth in Revolt. 

    Συγκεκριμένα, το δεύτερο ήταν να προβληθεί το Δεκέμβριο του 2008 αλλά οι αδερφοί Weinstein δεν έλεγαν να το βγάλουν έξω, ούτε καν σε φεστιβαλικες προβολές, μόλις όμως έγινε η πρώτη το περασμένο Σεπτέμβριο στο Τορόντο, το μόνο που ακούς είναι καλά λόγια! 

    Ο ρόλος του Michael Cera είναι μια φυσική εξέλιξη των ρόλων που έχει παίξει ως σήμερα, τον εξής έναν:
    Τον νεαρό παρθένο που ...θέλει αλλά ντρέπεται. 


    Για την ακρίβεια...υποδύεται 2 ρόλους.
    Ο πρώτος είναι ένας άβγαλτος έφηβος με διαλυμένη οικογένεια - στο βιβλίο του C.D.Payne ο ρόλος γράφτηκε για 14χρονο αλλά στο πανί ανέβηκε λίγο για να μην μας πάρουν και με τις πέτρες. 


    Αναγκάζεται να φύγει μαζί με τη μητέρα του και τον γκόμενο της (Zach Galifianakis που μετά το Hangover τον βλέπουμε συνέχεια) στη Καλιφόρνια, όπου γνωρίζει ένα κορίτσι (Portia Doubleday) και φυσικά καψουρευεται. 

    Η πιτσιρίκα – επιβεβαιώνοντας τον κανόνα που λέει ότι οι γυναίκες παντρεύονται τα καλά παιδιά αλλά κάνουν σεξ με αλήτες – του λέει ότι θα πρέπει να γίνει πιο κακός (‘...be Bad!’)  

    Photo Gallery



    Ανίκανος να κάνει οτιδήποτε χρειάζεται ελάχιστη δόση θάρρους, ονειρεύεται έναν άλλο εαυτό με μάτσο στιλ, που μιλάει βρώμικα, καπνίζει, δε φοβάται τίποτα και δεν τα πάει καλά με το νόμο. 

    Αυτό το alter ego του παίρνει σάρκα και οστά (με... μολυβένιο μουστάκι), και ο Michael Cera αρχίζει και παίζει τον μάγκα, για 1η φορά στη καριέρα του ...και φυσικά το παρακάνει. 

    Περισσότερο σαν ‘πίσω μου σ’εχω σατανά’ παρά σαν τα μαθήματα θάρρους του Λαζόπουλου, οι δυο τους πέφτουν σε αδικήματα και κακουργήματα, για να καταλήξουν κυνηγημένοι από την αστυνομία. 

    Η σκηνοθεσία είναι του Miquel Arteta και το σενάριο του Gustin Nash. 

    Από το trailer και μόνο μπορείς να καταλάβεις ότι σίγουρα θα γελάσεις με τη ταινία και οι κριτικές που πήρε λένε τα καλύτερα.
    Η αγορίστικη έκδοση του Juno’ το πιο χαρακτηριστικό που διάβασα. 


    Η πρεμιέρα στην Αμερική έγινε το περασμένο τριήμερο (8 Γενάρη) και έκανε 7 εκ. δολάρια, όσα περίπου υπολόγιζε. 

    Στην Ελλάδα ακόμα ησυχία.θα το δουμε στις 18 Μαρτιου 2010 απο την Odeon.
    Δείτε στη Photo Gallery επανω, 8 φωτογραφιες απο τη ταινια, 2 εναλλακτικα ποστερ και 2 wallpapers.

    Μη ξεχασετε να δειτε το trailer. 

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΝΙΑΤΑ ΣΕ ΕΞΑΨΗ - YOUTH IN REVOLT Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top