F Post Mortem trailer: Ένα φωτογράφο νεκρών στέλνει η Ουγγαρία στα προσεχή Όσκαρ, σε ένα ανατριχιαστικό θρίλερ τρόμου! - FilmBoy Post Mortem trailer: Ένα φωτογράφο νεκρών στέλνει η Ουγγαρία στα προσεχή Όσκαρ, σε ένα ανατριχιαστικό θρίλερ τρόμου! - FilmBoy
  • Latest News

    Post Mortem trailer: Ένα φωτογράφο νεκρών στέλνει η Ουγγαρία στα προσεχή Όσκαρ, σε ένα ανατριχιαστικό θρίλερ τρόμου!


    Ακόμα μία χώρα ανακοίνωσε την επίσημη πρότασή της για τα προσεχή Όσκαρ, με την Ουγγαρία, ιστορική δύναμη του χώρου αφού έχει καταφέρει να βρεθεί δέκα φορές στη τελική πεντάδα, ενώ έχει κατακτήσει και δύο χρυσά αγαλματάκια το 1981 με το Mephisto του István Szabó και το 2015 με το Son of Saul του László Nemes, να κάνει την έκπληξη και να ρίχνει στον αγώνα μια ταινία τρόμου, το Post Mortem.

    Η ιστορία μας συστήνει τον Tomás, έναν φωτογράφο νεκρών, που το χειμώνα του 1918, ενώνει τις δυνάμεις του με ένα μικρό κορίτσι ερευνώντας ένα στοιχειωμένο χωριό.

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι ο Péter Bergendy (Trezor) και πρωταγωνιστούν οι Viktor Klem (A Viszkis), Fruzsina Hais (Berlin Station), Judit Schell, Zsolt Anger (Red Sparrow) και Andrea Ladányi.

    Το Post Mortem έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ της Βαρσοβίας όπου πήρε εξαιρετικές κριτικές, με τη συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη περνώντας από μεγάλα φεστιβάλ όπως του Sitges, του San Sebastián, των Βρυξελλών, το FrightFest και το Toronto After Dark γεμίζοντας τις βαλίτσες του με βραβεία.

    Απολαύστε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Post Mortem trailer: Ένα φωτογράφο νεκρών στέλνει η Ουγγαρία στα προσεχή Όσκαρ, σε ένα ανατριχιαστικό θρίλερ τρόμου! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top