F Flag Day trailer: Ο Sean Penn σκηνοθετεί την κόρη του στο νέο μελόδραμα που θάφτηκε στις Κάννες! - FilmBoy Flag Day trailer: Ο Sean Penn σκηνοθετεί την κόρη του στο νέο μελόδραμα που θάφτηκε στις Κάννες! - FilmBoy
  • Latest News

    Flag Day trailer: Ο Sean Penn σκηνοθετεί την κόρη του στο νέο μελόδραμα που θάφτηκε στις Κάννες!


    Ομολογουμένως ο Sean Penn δεν περνάει την καλύτερη περίοδο τις καριέρας του. Τη τελευταία πενταετία έχει περιορίσει πολύ τις μπροστά-από-τη κάμερα εμφανίσεις του με ουσιαστικά μόνο δύο κινηματογραφικές ταινίες και μία τηλεοπτική σειρά, ενώ πίσω από αυτή, όλοι θυμόμαστε το φιάσκο του The Last Face.

    Τον προηγούμενο μήνα έκανε ή μάλλον αποπειράθηκε να κάνει το μεγάλο του comeback με το Flag Day, μια δραματική ταινία την οποία σκηνοθέτησε αλλά και συμπρωταγωνιστεί μαζί με την κόρη του Dylan Penn. Δυστυχώς η πρεμιέρα της στις Κάννες δεν πήγε καθόλου καλά με τη ταινία να παίρνει κακές κριτικές, κάτι που οδήγησε σε μια πολύ περιορισμένη διανομή στις ΗΠΑ όπου πέρασε και δεν ακούμπησε.

    Μέσα στο φθινόπωρο θα κάνει τη δεύτερή της προσπάθεια για μια θέση στον κινηματογραφικό ήλιο, βγαίνοντας στις διεθνείς αγορές, στη λίστα των οποίων προς το παρόν δεν υπάρχει η Ελλάδα, αλλά δεν θα εκπλαγούμε αν σκάσει ξαφνικά μύτη. Πάμε να δούμε τι είναι τελικά το Flag Day.

    Το σενάριο του Jez Butterworth (Ford v Ferrari) βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Jennifer Vogel, μιας δημοσιογράφου και συγγραφέας σήμερα, που μεγάλωσε στο Seattle μαζί με τον πατέρα της John Vogel, ο οποίος καταδικάστηκε πως παραχάραξε πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια! Η τραγική κατάληξη της ιστορίας του δημιούργησε ένα μύθο γύρω από το πρόσωπό του αφού ποτέ κανείς δεν κατάφερε να τον "αποκρυπτογραφήσει", εκτός φυσικά από την ίδια του την κόρη.

    Δίπλα στον Sean και την Dylan Penn, εμφανίζονται οι Josh Brolin (Soldado), Eddie Marsan (The Virtuoso), Katheryn Winnick (The Marksman) και η Regina King (If Beale Street Could Talk).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Flag Day trailer: Ο Sean Penn σκηνοθετεί την κόρη του στο νέο μελόδραμα που θάφτηκε στις Κάννες! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top