F The Last Duel trailer: Matt Damon & Adam Driver μονομαχούν για την τιμή και... την Jodie Comer, στη νέα ιστορική ταινία του Ridley Scott - FilmBoy The Last Duel trailer: Matt Damon & Adam Driver μονομαχούν για την τιμή και... την Jodie Comer, στη νέα ιστορική ταινία του Ridley Scott - FilmBoy
  • Latest News

    The Last Duel trailer: Matt Damon & Adam Driver μονομαχούν για την τιμή και... την Jodie Comer, στη νέα ιστορική ταινία του Ridley Scott


    Οι εποχές που μια νέα ταινία του Ridley Scott αποτελούσε ένα από τα σημαντικότερα κινηματογραφικά events της χρονιάς, ανήκουν στο παρελθόν, ωστόσο η νέα του ταινία The Last Duel έχει άλλες χάρες που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε.

    Η ιστορία μας πάει στη Γαλλία του 1386. Ο ιππότης Jean de Carrouges ισχυρίζεται πως ενόσω αυτός βρισκόταν στο Παρίσι, ο αντίζηλος του Jacques Le Gris εισέβαλε στο σπίτι του και βίασε την νέα του σύζυγο Marguerite de Thibouville. Η δικαστική διαμάχη οδήγησε στην τελευταία επίσημη μονομαχία στην ιστορία της Γαλλίας, με τους δύο άνδρες να στέκονται αντιμέτωποι στην αρένα υπερασπιζόμενοι την τιμή τους, ενώπιον του βασιλιά Καρόλου ΣΤ΄.

    Η ιστορία βασίζεται στο ομότιτλο ιστορικό βιβλίο του Eric Jager, με τη κινηματογραφική του διασκευή να μπαίνει στα σκαριά το 2015 από τον σκηνοθέτη Francis Lawrence. Το project δεν προχώρησε, και το 2019 έγινε γνωστό ότι τα ηνία του ανέλαβε ο Ridley Scott (All the Money in the World) με την Nicole Holofcener (Can You Ever Forgive Me) να αναλαμβάνει να γράφει το νέο σενάριο σε συνεργασία με ένα οσκαρικό δίδυμο, τους Ben Affleck & Matt Damon που ξανασυνεργάζονται για πρώτη φορά μετά το Good Will Hunting, και όχι μόνο πίσω από τις κάμερες.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους Jodie Comer (Free Guy), Adam Driver (Annette), Harriet Walter (Rocketman), Alex Lawther (Les Traducteurs), Marton Csokas (Mark Felt), Zeljko Ivanek (The Courier) και φυσικά οι Damon και Affleck!

    Το The Last Duel ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τα περασμένα Χριστούγεννα, όμως λόγω COVID αναβλήθηκε και μετά την προβολή του εκτός συναγωνισμού στο φεστιβάλ της Βενετίας, θα βγει ευρέως στις αίθουσες στα μέσα Οκτωβρίου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Last Duel trailer: Matt Damon & Adam Driver μονομαχούν για την τιμή και... την Jodie Comer, στη νέα ιστορική ταινία του Ridley Scott Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top