F La Civil trailer: Το βραβευμένο στις Κάννες μεξικάνικο δράμα της Teodora Mihai μας αποκαλύπτεται! - FilmBoy La Civil trailer: Το βραβευμένο στις Κάννες μεξικάνικο δράμα της Teodora Mihai μας αποκαλύπτεται! - FilmBoy
  • Latest News

    La Civil trailer: Το βραβευμένο στις Κάννες μεξικάνικο δράμα της Teodora Mihai μας αποκαλύπτεται!


    Μια ταινία μιας Ρουμάνας σκηνοθέτιδας για την απαγωγή μιας νεαρής Μεξικάνας ίσως δεν ακούγεται και ότι πιο συναρπαστικό, όμως όταν πίσω της έχει μεταξύ άλλων τους αδερφούς Dardenne, τον Cristian Mungiu και τον Michel Franco, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

    Το La Civil βασίζεται σε πραγματική ιστορία και μας συστήνει την Ciela, μια μητέρα η έφηβη κόρη της οποία πέφτει θύμα απαγωγής σε μια πόλη του βόρειου Μεξικού. Όταν οι αρχές δεν δείχνουν διατεθειμένες να τη βοηθήσουν, η Ciela παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και από νοικοκυρά μετατρέπεται σε μια εκδικητική στρατιώτη.

    Το La Civil είναι η παρθενική ταινία μυθοπλασίας της Teodora Mihai, που είχε πριν μερικά χρόνια βραβευθεί για το ντοκυμαντέρ Waiting for August.

    Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε την Arcelia Ramírez (Verónica).

    Η ταινία έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στο τμήμα Un Certain Regard του φεστιβάλ των Καννών όπου κέρδισε το Courage Award.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: La Civil trailer: Το βραβευμένο στις Κάννες μεξικάνικο δράμα της Teodora Mihai μας αποκαλύπτεται! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top