F Dexter: New Blood trailer: Ο αγαπημένος μας ψυχοπαθής δολοφόνος επιστρέφει για να διορθώσει το φινάλε της αγαπημένης σειράς! - FilmBoy Dexter: New Blood trailer: Ο αγαπημένος μας ψυχοπαθής δολοφόνος επιστρέφει για να διορθώσει το φινάλε της αγαπημένης σειράς! - FilmBoy
  • Latest News

    Dexter: New Blood trailer: Ο αγαπημένος μας ψυχοπαθής δολοφόνος επιστρέφει για να διορθώσει το φινάλε της αγαπημένης σειράς!


    Δυστυχώς δεν είναι λίγες οι σειρές που δεν κατάφεραν να προσφέρουν στους θεατές το φινάλε που τους άξιζε και ανάμεσά τους σίγουρα συμπεριλαμβάνεται και το Dexter, με την αυτοεξορία του πρωταγωνιστή στα βουνά που είδαμε στις τελευταίες σκηνές του 8ου κύκλου να μας αφήνει όλους παγωμένους, κάτι το οποίο αποδέχτηκε και ο πρωταγωνιστής Michael C. Hall.

    Η μόδα των revivals είχε προκαλέσει κάποιες αόριστες φήμες πως το Showtime σκέφτεται την επαναφορά της σειράς. Όπως αργότερα επιβεβαιώθηκε, το κανάλι ήταν εκείνο που επικοινώνησε με τον Clyde Phillips, τον showrunner των 4 πρώτων σεζόν και του ζήτησε να βρει έναν τρόπο να διορθώσουν το φινάλε. Κι έτσι κι έγινε...

    Κάπως έτσι γεννήθηκε το Dexter: New Blood, μια μίνι-σειρά που πιάνει την ιστορία δέκα χρόνια μετά το προηγούμενο φινάλε με έναν και μοναδικό σκοπό, να μας δώσει το τέλος που όλοι θέλουμε... ελπίζουμε!

    Η ιστορία βρίσκει τον Dexter Morgan να ζει υπό νέα ταυτότητα σε μια μικρή πόλη έξω από τη Νέα Υόρκη. Εργάζεται σε ένα παντοπωλείο, έχει σχέση με την τοπική αστυνομικό και έχοντας καταφέρει να καταστείλει τις δολοφονικές του τάσεις, είναι πια αγαπητός σε όλους. Μέχρι που μια σειρά συμβάντων προκαλεί το ξύπνημα του "σκοτεινού επιβάτη" μέσα του με αναπάντεχες συνέπειες.

    Όπως δήλωσε ο Phillips, δούλεψε τη σειρά από το τέλος προς την αρχή, έχοντας δηλαδή ως δεδομένο ότι θα δώσει ένα οριστικό φινάλε στην ιστορία του Dexter, ενώ μάλιστα ισχυρίζεται ότι αυτό που θα δούμε θα είναι τόσο σοκαριστικό και αναπάντεχο που θα "διαλύσει το internet"!

    Από το βασικό cast θα επιστρέψει μόνο ο Michael C. Hall, με την Jennifer Carpenter να έχει μικρή συμμετοχή και το John Lithgow να εμφανίζεται ως cameo. Σε νέους ρόλους θα δούμε τους Clancy Brown (Emergence), Julia Jones (Goliath), Alano Miller (Cherish the Day), Johnny Sequoyah (Believe), David Magidoff (The Morning Show) και ο Jack Alcott (The Good Lord Bird) στο ρόλο του νεαρού ενήλικου πια Harrison Morgan.

    Το Dexter: New Blood θα έχει διάρκεια 10 επεισοδίων και θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dexter: New Blood trailer: Ο αγαπημένος μας ψυχοπαθής δολοφόνος επιστρέφει για να διορθώσει το φινάλε της αγαπημένης σειράς! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top