F Emergence trailer: Κοριτσάκια με μυστηριώδεις δυνάμεις πέφτουν από τον ουρανό στη νέα σειρά του ABC - FilmBoy Emergence trailer: Κοριτσάκια με μυστηριώδεις δυνάμεις πέφτουν από τον ουρανό στη νέα σειρά του ABC - FilmBoy
  • Latest News

    Emergence trailer: Κοριτσάκια με μυστηριώδεις δυνάμεις πέφτουν από τον ουρανό στη νέα σειρά του ABC


    Μας αρέσουν οι σειρές μυστηρίου, ειδικά όταν είναι καλοφτιαγμένες. 

    Έχουν όμως ένα μεγάλο μειονέκτημα, αν δεν "τραβήξουν" και το κανάλι σου σκάσει μια ξαφνική ακύρωση, μένεις με το... μυστήριο στο χέρι και αρχίζεις και κατεβάζεις καντήλια και πολυελαίους. 
    Αυτό δυστυχώς δεν είναι καθόλου σπάνιο και έχει κάνει τους τηλεθεατές ιδιαίτερα καχύποπτους. 
    Το Emergence μοιάζει πολλά υποσχόμενο, όμως το ρισκάρετε;

    Η σειρά είναι μια δημιουργία των Tara Butters & Michele Fazekas (Kevin Probably Saves the World) και μας πηγαίνει σε μια παραλιακή κοινότητα του Long Island. 

    Στην ακτή της συντρίβεται ένα άγνωστο αεροσκάφος. 
    Ανάμεσα στα συντρίμμια βρίσκουν ένα μικρό κορίτσι, το οποίο μοιάζει να μην έχει κανένα τραυματισμό, όμως δεν θυμάται τίποτα, ούτε ποια είναι ούτε πως βρέθηκε εκεί. 
    Η σερίφης της περιοχής αναλαμβάνει να το πάρει σπίτι της μέχρι να λύσει το μυστήριο, όμως όσο ψάχνει και αποκαλύπτει τη μεγάλη συνωμοσία, τόσο τα ανεξήγητα φαινόμενα στη περιοχή όλο και αυξάνονται.

    Το πιλότο σκηνοθέτησε ο Paul McGuigan (Victor Frankenstein) και πρωταγωνιστούν οι Allison Tolman (Good Girls), Alexa Swinton (Billions), Ashley Aufderheide (The Slap), Clancy Brown (Sleepy Hollow) και ο Donald Faison (Scrubs).

    To Emergence θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Emergence trailer: Κοριτσάκια με μυστηριώδεις δυνάμεις πέφτουν από τον ουρανό στη νέα σειρά του ABC Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top