F Comic-Con 2013: Believe trailer: Η νέα μεταφυσική σειρά του J.J.Abrams - FilmBoy Comic-Con 2013: Believe trailer: Η νέα μεταφυσική σειρά του J.J.Abrams - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2013: Believe trailer: Η νέα μεταφυσική σειρά του J.J.Abrams


    Ο JJ Abrams μπορεί να μην τα πήγε όσο καλά θα ήθελε με το νέο Star Trek
    αλλά τα project που έχει στα χέρια του και δουλεύει είναι πολλά και είναι όλα στη σφαίρα του φανταστικού.

    Εκτός απο το Star Wars που έρχεται σε μερικά χρόνια, ο διάσημος παραγωγός/σκηνοθέτης/δημιουργός παρουσίασε το trailer απο τη νέα του σειρά που έρχεται να προστεθεί στις υπάρχουσες σειρές του (Revolution, Person of Interest) και φιλοδοξεί να επαναλάβει επιτυχίες του παρελθόντος (Lost, Fringe).

    H νέα σειρά που ονομάζεται Believe έχει ένα ενδιαφέρον trailer, ενώ η σκηνοθεσία του Alfonso Cuaron έχει μια παλιομοδίτικη χρειά που προσωπικά μου αρέσει πολύ.

    Το ελάχιστο cgi δένει πολύ ωραία με το σκοτεινό πλάνο, κάνοντας πιο αληθοφανής την εικόνα και πιο ρεαλιστικά τα ειδικά εφέ.

    Στην ιστορία μας, ένας μυστηριώδης τύπος ζητάει απο έναν άλλο μυστηριώδη τύπο (μούσια=στρατιωτική εκπαίδευση) να απαγάγει/σώσει ένα μικρό κορίτσι (Johnny Sequoyah) στο οποίο κάνουν διάφορα ιατρικά τεστ και το οποίο φαίνεται οτι έχει μεγάλες δυνάμεις, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.

    Ο πρωταγωνιστής (Jake McLaughlin) θα σώσει το κορίτσι και θα ξεκινήσει ένα ανθρωποκυνηγητό με το κορίτσι να ανακαλύπτει το είδος και την πηγή της δύναμης σταδιακά και να ξεπερνάει με τον προστάτη της διάφορους κινδύνους που θα μπουν μπροστά της.

    Πιστεύω οτι ο JJ Abrams έχει να επιδείξει μεγαλύτερες επιτυχίες στην μικρή παρά στη μεγάλη οθόνη. 


    Το φαινόμενο Lost και η μεγάλη επιτυχία του Fringe (πρέπει να τα συζητήσουμε αυτά τα δύο έργα κάποτε) τον έχουν καταξιώσει και εγώ θα δώσω σίγουρα μια ευκαιρία στον νέο του πόνημα.

    Εσείς;


    Τάσος Σαμπάρ.

     
    Believe trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2013: Believe trailer: Η νέα μεταφυσική σειρά του J.J.Abrams Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top