F A Christmas Tale trailer: Ο δημιουργός του "A Man Called Ove" ζωντανεύει το κλασσικό σουηδικό παραμύθι! - FilmBoy A Christmas Tale trailer: Ο δημιουργός του "A Man Called Ove" ζωντανεύει το κλασσικό σουηδικό παραμύθι! - FilmBoy
  • Latest News

    A Christmas Tale trailer: Ο δημιουργός του "A Man Called Ove" ζωντανεύει το κλασσικό σουηδικό παραμύθι!


    Παρότι οι θερμοκρασίες παραμένουν (δυστυχώς) καλοκαιρινές, μια ματιά στο ημερολόγιο μας θυμίζει πως οι μέρες που απομένουν για τα Χριστούγεννα είναι πλέον μονοψήφιες, και όπως κάθε χρόνο, παραγωγοί από κάθε γωνιά του κόσμου θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το ενδιαφέρον των xmas suckers... όμως εμένα!

    Το πρώτο δείγμα μας έρχεται από τη Σουηδία με τον έμπειρο Hannes Holm, δημιουργό του πολυβραβευμένου A Man Called Ove να αναλαμβάνει να φέρει στη μεγάλη οθόνη το παιδικό παραμύθι του Tage Danielsson, Sagan om Karl-Bertil Jonssons Julafton, που έγινε παγκοσμίως γνωστό από την animated διασκευή του 1975.

    Η ιστορία μας συστήνει τον 14χρονο Karl-Bertil Jonsson, γιο ενός αυστηρού ταχυδρομικού υπαλλήλου. Ως φανατικός οπαδός του Ρομπέν των Δασών, ο Karl-Bertil την παραμονή των Χριστουγέννων αποφασίζει να τρυπώσει στη δουλειά του πατέρα του, να κλέψει τα παιχνίδια που προορίζονται για παιδιά πλούσιων οικογενειών και να τα μοιράσει στα φτωχά. Παρότι αυτή η κίνηση εξοργίζει τους γονείς του, προκαλεί ένα ντόμινο συμβάντων που οδηγούν στα ομορφότερα Χριστούγεννα της ζωής του.

    Πρωταγωνιστούν οι Jonas Karlsson (The Snowman), Vanna Rosenberg, Jennie Silfverhjelm (The Girl Who Played with Fire), Filip Berg (A Man Called Ove), Adam Pålsson (Young Wallander) και οι νεαροί Simon Larsson και Sonja Holm.

    Η ταινία που στη διεθνή της έκδοση τιτλοφορείται A Christmas Tale θα κάνει πρεμιέρα στη τοπική αγορά στις 12 Νοεμβρίου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Christmas Tale trailer: Ο δημιουργός του "A Man Called Ove" ζωντανεύει το κλασσικό σουηδικό παραμύθι! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top