F The Christmas Chronicles 2 trailer: Kurt Russell & Goldie Hawn στο sequel του αναπάντεχου Χριστουγεννιάτικου hit - FilmBoy The Christmas Chronicles 2 trailer: Kurt Russell & Goldie Hawn στο sequel του αναπάντεχου Χριστουγεννιάτικου hit - FilmBoy
  • Latest News

    The Christmas Chronicles 2 trailer: Kurt Russell & Goldie Hawn στο sequel του αναπάντεχου Χριστουγεννιάτικου hit


    Πείτε την αλήθεια, όταν πριν δύο χρόνια είδατε για πρώτη φορά τον Kurt Russell με τη στολή του Άη Βασίλη να παίζει σαξόφωνο, κανείς δεν περίμενε πως το The Christmas Chronicles θα ήταν μια τόσο αξιοπρεπής και ιδιαίτερα διασκεδαστική ιδιαίτερα για τις νεαρότερες ηλικίες, Χριστουγεννιάτικη ταινία. Κι όμως ήταν, με το Netflix να έχει έτοιμο το sequel για τη φετινή εορταστική περίοδο.

    Δύο χρόνια πέρασαν από τότε που τα αδέλφια Kate και Teddy Lewis έσωσαν τα Χριστούγεννα και έκτοτε πολλά έχουν αλλάξει. Η κυνική πλέον έφηβη Kate περνά χωρίς να το θέλει τα Χριστούγεννα στο Κανκούν με τον νέο φίλο της μητέρας της και τον γιο του, Jack. Απρόθυμη να αποδεχτεί αυτήν τη νέα εκδοχή της οικογένειάς της, η Kate αποφασίζει να το σκάσει. Όταν όμως ένας μυστηριώδης ταραχοποιός με μαγικές ιδιότητες, ο Belsnickel, απειλεί να καταστρέψει τον Βόρειο Πόλο και να καταργήσει τα Χριστούγεννα για πάντα, η Kate και ο Jack παρασύρονται χωρίς να το περιμένουν σε μια νέα περιπέτεια παρέα με τον Αϊ-Βασίλη.

    Προς ευχάριστη έκπληξή μας, τα ηνία του The Christmas Chronicles 2 έχουν αλλάξει χέρια καταλήγοντας σε εκείνα του Chris Columbus, που μπορεί τα τελευταία χρόνια να είναι ντεφορμέ (Pixels, Percy Jackson) αλλά πως να το κάνουμε, είναι ο σκηνοθέτης των all-time classics Home Alone, Mrs. Doubtfire και Harry Potter and the Philosopher's Stone!

    Ο Kurt Russell φυσικά επιστρέφει στα κόκκινα, έχοντας δίπλα του και την συμβία Goldie Hawn ως Mrs Claus, που στη πρώτη ταινία εμφανιζόταν ως cameo στο τέλος. Μαζί τους φυσικά και η μικρή Darby Camp, ενώ σε νέους ρόλους βλέπουμε τους Julian Dennison (Deadpool 2), Jahzir Bruno (The Witches) και τον Tyrese Gibson (The Fate of the Furious).

    Το The Christmas Chronicles 2 θα ανέβει στο Netflix στις 25 Νοεμβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Christmas Chronicles 2 trailer: Kurt Russell & Goldie Hawn στο sequel του αναπάντεχου Χριστουγεννιάτικου hit Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top