F Ο Zack Snyder ετοιμάζει ένα... παραλίγο Star Wars για λογαριασμό του Netflix! - FilmBoy Ο Zack Snyder ετοιμάζει ένα... παραλίγο Star Wars για λογαριασμό του Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Zack Snyder ετοιμάζει ένα... παραλίγο Star Wars για λογαριασμό του Netflix!


    Το Army of the Dead μπορεί να μην πήρε και τις καλύτερες κριτικές, όμως φαίνεται πως τα εκατομμύρια views που είχε στο Netflix ικανοποίησαν τους ιθύνοντες της πλατφόρμας, που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Zack Snyder, δίνοντάς του το πράσινο φως για την έναρξη παραγωγής μιας ακόμα πιο μεγαλεπίβολης big-budget sci-fi epic ταινίας, η οποία αυτή τη φορά θα μας πάει σε έναν... πολύ, πολύ μακρινό γαλαξία!

    Σύμφωνα με το Deadline, η ιστορία μας πάει σε μια απομακρισμένη ειρηνική αποικία στην άκρη του γαλαξία, η οποία απειλείται από το στρατό του τυρανικού Balisarius. Μια νεαρή γυναίκα αναλαμβάνει ηγέτιδα της αντίστασης και ξεκινάει ένα επικίνδυνο ταξίδι στους γειτονικούς πλανήτες για να εξασφαλίσει συμμάχους για τη μεγάλη μάχη.

    Αν η βασική πλοκή κάτι σας θυμίζει, είναι γιατί το project γεννήθηκε ως ταινία Star Wars, την οποία ο Snyder ανέπτυξε για την LucasFilm αλλά τελικά δεν προχώρησε.
    Τελικά, με τη βοήθεια των σεναριογράφων Kurt Johnstad (Atomic Blonde) και Shay Hatten (Army of the Dead), η ταινία μεταλλάχτηκε σε Rebel Moon, και τα γυρίσματά της αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο 2022.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Zack Snyder ετοιμάζει ένα... παραλίγο Star Wars για λογαριασμό του Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top