F Jolt trailer: Η Kate Beckinsale μπαίνει σε revenge ass-kicking mode στη νέα περιπέτεια δράσης του Amazon - FilmBoy Jolt trailer: Η Kate Beckinsale μπαίνει σε revenge ass-kicking mode στη νέα περιπέτεια δράσης του Amazon - FilmBoy
  • Latest News

    Jolt trailer: Η Kate Beckinsale μπαίνει σε revenge ass-kicking mode στη νέα περιπέτεια δράσης του Amazon


    Έχοντας πετάξει οριστικά (;) τα δερμάτινα της Selene, η Kate Beckinsale με τις επιλογές της έδειχνε πως έχει δώσει τέλος στη καριέρα της ως action-hero όμως πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις, να την που επιστρέφει με το Jolt!

    Εδώ υποδύεται την Lindy, μια μπράβο με... κάπως αυξημένο πρόβλημα θυμού που συχνά πυκνά την μετατρέπει σε πραγματικά ασταμάτητο φονικό όπλο. Με τη βοήθεια ενός καλωδιωμένου γιλέκου που φοράει συνέχεια, καταφέρνει και επανέρχεται στα ίσια της, όμως όταν ο πρώτος και μοναδικός έρωτας της ζωής της δολοφονείται, αποφασίζει να βγάλει αυτό το "φρένο" και να πάρει εκδίκηση.

    Το σενάριο του Jolt είναι του πρωτοεμφανιζόμενου Scott Wascha και το σκηνοθετεί Tanya Wexler (Buffaloed, Hysteria). Συμπρωταγωνιστούν οι Stanley Tucci (Supernova), Jai Courtney (Honest Thief), Bobby Cannavale (Thunder Force), Laverne Cox (Promising Young Woman), David Bradley (The World's End) και η Susan Sarandon (Blackbird).

    Το Jolt θα ανέβει στο Prime Video στις 23 Ιουλίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jolt trailer: Η Kate Beckinsale μπαίνει σε revenge ass-kicking mode στη νέα περιπέτεια δράσης του Amazon Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top