F Οι δημιουργοί του It με την Charlize Theron ετοιμάζουν νέα σειρά τρόμου για το HBO! - FilmBoy Οι δημιουργοί του It με την Charlize Theron ετοιμάζουν νέα σειρά τρόμου για το HBO! - FilmBoy
  • Latest News

    Οι δημιουργοί του It με την Charlize Theron ετοιμάζουν νέα σειρά τρόμου για το HBO!


    Έχοντας περάσει από σαράντα κύματα, τα γυρίσματα του κινηματογραφικού The Flash έχουν αισίως ξεκινήσει, με τον σκηνοθέτη Andrés Muschietti να ετοιμάζει το επόμενό του project, τηλεοπτικό αυτή τη φορά.

    Σύμφωνα με το Deadline, ο Andrés μαζί με τη αδερφή και συνεργάτη του Barbara Muschietti ανέλαβαν την τηλεοπτική διασκευή της τελευταίας νουβέλας τρόμου του Grady Hendrix (Satanic Panic), The Final Girl Support Group που μόλις κυκλοφόρησε και μας πηγαίνει σε μια ομάδα υποστήρηξης στο Λος Άντζελες για νεαρές κοπέλες οι οποίες ήταν θύματα κατά συρροή δολοφόνων όμως κατάφεραν και επέζησαν, με αποτέλεσμα να γίνουν μικρές και εφήμερες celebrities! Όταν μία απ' αυτές εξαφανίζεται, καταλαβαίνουν πως βρίσκονται και πάλι στο στόχαστρο κάποιου όμως δεν πρόκειται να του επιτρέψουν να τους διαλύσει τις ζωές.

    Η Barbara θα αναλάβει τη σεναριακή διασκευή, με τον Andrés να σκηνοθετεί (τουλάχιστον) τον πιλότο, ενώ μέσω της εταιρίας τους Double Dream θα αναλάβουν και την παραγωγή, σε συνεργασία με την Denver & Delilah της Charlize Theron!

    Δυστυχώς δεν έχει γίνει γνωστό αν η ηθοποιός θα έχει κάποιον ρόλο, έστω και μικρό, στη σειρά, η οποία έχει ήδη κλείσει θέση στο HBO Max.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι δημιουργοί του It με την Charlize Theron ετοιμάζουν νέα σειρά τρόμου για το HBO! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top