F Η Bryce Dallas Howard ετοιμάζεται να φορέσει τα "πρακτορικά" της για τη νέα all-star ταινία του Matthew Vaughn! - FilmBoy Η Bryce Dallas Howard ετοιμάζεται να φορέσει τα "πρακτορικά" της για τη νέα all-star ταινία του Matthew Vaughn! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Bryce Dallas Howard ετοιμάζεται να φορέσει τα "πρακτορικά" της για τη νέα all-star ταινία του Matthew Vaughn!


    Μπορεί να χρειάζεται να περιμένουμε αρκετούς μήνες ακόμαη για να δούμε το The King's Man, το prequel και τρίτο συνολικά κεφάλαιο της σειράς ταινιών Kingsman, είναι γνωστό πως η ταινία είναι ολοκληρωμένη εδώ και πολύ καιρό, και όπως είναι αναμενόμενο, ο δημιουργός της, Matthew Vaughn δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια.

    Σύμφωνα με τον αγγλικό Observer, ο καταξιωμένος σκηνοθέτης θα παραμείνει στον κόσμο των κατασκόπων αλλά με ένα αρκετά διαφορετικό project που τιτλοφορείται Argyle και οι πρώτες πληροφορίες το καθιστούν άκρως ενδιαφέρον.

    Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, κεντρική ηρωίδα θα είναι μια διάσημη συγγραφέας κατασκοποπικών μυθιστορημάτων, η οποία στη πραγματικότητα όμως είναι κορυφαία κατάσκοπος που πάσχει από αμνησία. Όταν το παρελθόν της την ανακαλύπτει, σιγά σιγά επιιστρέφουν και οι μνήμες της, αναγκάζοντάς την να επιστρέψει στη δράση.

    Στο πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε, εκτός απροόπτου την Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom), ενώ δίπλα της θα εμφανίζονται οι Sam Rockwell (Richard Jewell), Samuel L. Jackson (Spiral), John Cena (F9), Henry Cavill (Justice League), Bryan Cranston (The One and Only Ivan), Catherine O'Hara (Penelope) και η τραγουδήσρια Dua Lipa.

    Το Argyle αναμένεται να είναι η αμέσως επόμενη ταινία του Vaughn, έχοντας προγραμματίσει να ξεκινήσει γυρίσματα τον Αύγουστο, βάζοντας -προς στο παρόν- στον πάγο το Kingsman 3.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Bryce Dallas Howard ετοιμάζεται να φορέσει τα "πρακτορικά" της για τη νέα all-star ταινία του Matthew Vaughn! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top