F Fist Fight trailer: Charlie Day και Ice Cube στην ...όχι και τόσο σχολική κωμωδία - FilmBoy Fist Fight trailer: Charlie Day και Ice Cube στην ...όχι και τόσο σχολική κωμωδία - FilmBoy
  • Latest News

    Fist Fight trailer: Charlie Day και Ice Cube στην ...όχι και τόσο σχολική κωμωδία


    Ο Richie Keen είναι ο σκηνοθέτης της πιο επιτυχημένης κωμικής σειράς στην αμερικάνικη τηλεόραση, το It’s Always Sunny in Philadelphia, και πλέον ήρθε η ώρα να δοκιμάσει τις ικανότητές του στη μεγάλη οθόνη.

    Και με τις κωμικές δυνατότητες του Charlie Day και του Ice Cube, τα πράγματα μοιάζουν μάλλον ευοίωνα.

    Στη κωμωδία Fist Fight, δυο καθηγητές (Day και Cube) ξεκινάνε μια μεγάλη αντιπαλότητα, παρά την διαφορετική τους σωματοδομή και ταμπεραμέντο, η οποία δυναμώνει όταν ο δεύτερος χάνει τη δουλειά του εξ αιτίας του πρώτου.
    Για να καταλάβετε, ο Day παίρνει τηλέφωνο στη γραμμή anti-bullying για να παραπονεθεί ότι δέχεται παρενόχληση από τον συνάδελφο καθηγητή.

    Ακόμα καλύτερο φαίνεται το υπόλοιπο cast, με τους Christina Hendricks, Tracy Morgan, Jillian Bell και Kumail Nanjiani να ξεχωρίζουν.
    Το Fist Fight θα βγει στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 17 Φεβρουαρίου 2017.
    Το trailer είναι απολαυστικό.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fist Fight trailer: Charlie Day και Ice Cube στην ...όχι και τόσο σχολική κωμωδία Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top