F Roma trailer: Το ασπρόμαυρο 'αριστούργημα' του Alfonso Cuarón θα βγει ...και στις αίθουσες! - FilmBoy Roma trailer: Το ασπρόμαυρο 'αριστούργημα' του Alfonso Cuarón θα βγει ...και στις αίθουσες! - FilmBoy
  • Latest News

    Roma trailer: Το ασπρόμαυρο 'αριστούργημα' του Alfonso Cuarón θα βγει ...και στις αίθουσες!


    Έχουν περάσει πέντε χρόνια από το πολυβραβευμένο Gravity, μια ταινία που αγαπήθηκε από τη πλειοψηφία, όμως υπήρχε και ένα σημαντικό ποσοστό θεατών που ακόμα αναρωτιούνται το γιατί.

    Ο Alfonso Cuarón φαίνεται ότι έψαξε πολύ το επόμενό του βήμα, και μετά από ένα κενό περίπου τριών ετών που είχαμε χάσει τα ίχνη του, ο Μεξικανός δημιουργός ανακοίνωσε το Roma.

    Η ταινία έχει έντονα αυτοβιογραφικά στοιχεία και διηγείται την ιστορία μιας οικογένειας στο Mexico City τη δεκαετία του 1970.

    Η βόμβα έσκασε στο περσινό φεστιβάλ των Καννών όπου ο Cuarón αποφάσισε να δώσει τα δικαιώματα διανομής της ταινίας στο Netflix

    Μετά τη παγκόσμια πρεμιέρα της στη Βενετία όμως, όπου κέρδισε και το Χρυσό Λέοντα, φαίνεται ότι η μέση λύση βρέθηκε, με τη ταινία να βγαίνει εν τέλει και στις αίθουσες, όμως σε μικρό αριθμό και με πολύ συγκεκριμένα τεχνολογικά κριτήρια.

    Αυτό ακριβώς θα γίνει και στη περίπτωση της ελληνικής αγοράς με το Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη και το Ideal στην Αθήνα να έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα την προβάλλουν, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα αν αυτοί θα είναι και οι μόνοι.


    Χωρίς να έχουν ανακοινωθεί ακριβείς ημερομηνίες, μέσα στο Δεκέμβριο το Roma θα βρεθεί και σε αυτές τις λίγες αίθουσες αλλά και στη πλατφόρμα του Netflix, οπότε σε κάθε περίπτωση θα έχουμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε. 

    Μέχρι τότε δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Roma trailer: Το ασπρόμαυρο 'αριστούργημα' του Alfonso Cuarón θα βγει ...και στις αίθουσες! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top