F Stillwater trailer: Ο Matt Damon τρέχει στη Γαλλία για να αθωώσει την κόρη του! - FilmBoy Stillwater trailer: Ο Matt Damon τρέχει στη Γαλλία για να αθωώσει την κόρη του! - FilmBoy
  • Latest News

    Stillwater trailer: Ο Matt Damon τρέχει στη Γαλλία για να αθωώσει την κόρη του!


    Αφού πήρε το τσεκ από την Disney για το παιδικό Timmy Failure, ο Tom McCarthy (Spotlight) επιστρέφει δυναμικά με το δραματικό θρίλερ Stillwater.

    Η ιστορία μας συστήνει τον Bill Baker, έναν άνδρα από τη μικρή πόλη Stillwater της Oklahoma που πριν λίγους μήνες αποχαιρέτησε την κόρη του, Allison που πήγε να σπουδάσει στην Μασσαλία.
    Η ζωή του διαλύεται όταν μαθαίνει ότι η Allison συνελήφθη για τη δολοφονία της κοπέλας της και έχει προφυλακιστεί περιμένοντας την δίκη της.
    Ο Bill παίρνει το πρώτο αεροπλάνο όμως όταν φτάνει μαθαίνει πως η κόρη του είναι σχεδόν καταδικασμένη, αφού όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της και πρακτικά δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
    Παραβλέποντας το γεγονός ότι δεν μιλάει τη γλώσσα και δύσκολα επικοινωνεί με τον οποιονδήποτε, ενώ δεν έχει ιδέα από νομικά, πόσο μάλλον από το νομικό σύστημα της Γαλλίας, αποφασίζει να φτάσει στα άκρα για να βρει τι πραγματικά συνέβη στην κοπέλα και να αθωώσει την κόρη του.

    Το σενάριο είναι πρωτότυπο, με τον McCarthy να το έχει γράψει ο ίδιος με τη βοήθεια των Marcus Hinchey (All Good Things), Thomas Bidegain & Noé Debré (Le Fidèle).
    Πρωταγωνιστούν οι Matt Damon (Ford v Ferrari), Abigail Breslin (Zombieland: Double Tap) και Camille Cottin (Allied).

    Το Stillwater θα δούμε στα μέσα Αυγούστου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Stillwater trailer: Ο Matt Damon τρέχει στη Γαλλία για να αθωώσει την κόρη του! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top