F Ο Kevin Spacey επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στη νέα ταινία του Franco Nero, όμως η Vanessa Redgrave αποχωρεί! - FilmBoy Ο Kevin Spacey επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στη νέα ταινία του Franco Nero, όμως η Vanessa Redgrave αποχωρεί! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Kevin Spacey επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στη νέα ταινία του Franco Nero, όμως η Vanessa Redgrave αποχωρεί!


    Ένας από τους πρώτους καλλιτέχνες που είδαν τις βρωμιές τους να βγαίνουν στη φόρα λίγο μετά το σκάνδαλο Weinstein ήταν ο Kevin Spacey, με τον ηθοποιό Anthony Rapp να τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση όταν εκείνος ήταν μόλις 14. 
    Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε με πολλές παρόμοιες κατηγορίες να ακολουθούν. 
    Κάποια απολογητικά βίντεο που ανέβασε ο ηθοποιός στο κανάλι του στο YouTube ήταν μάλλον άστοχα και δικαιολογημένα οι περισσότεροι πιστέψαμε πως η καριέρα του έφτασε στο τέλος της.

    Ήταν μεγάλη η έκπληξη λοιπόν όταν έγινε γνωστό πως ο Spacey, μόλις τέσσερα χρόνια αργότερα, θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη!

    Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο θρύλος του ιταλικού -και όχι μόνο- κινηματογράφου Franco Nero ετοιμάζει τη νέα του ταινία, στην οποία ζήτησε να πρωταγωνιστήσει ο Spacey
    Τίτλος της είναι The Man Who Drew God και θα διηγείται την άνοδο και την πτώση της καριέρας ενός τυφλού ζωγράφου που έγινε διάσημος λόγω του ταλέντου του να κάνει προσωπογραφίες μόνο ακούγοντας τη φωνή των ανθρώπου, όμως κατέληξε αστέρας της trash tv.

    Όπως ανέφερε η αρχική ανακοίνωση, ο Nero εκτός από σκηνοθέτης, θα είχε και έναν από τους συμπρωταγωνιστικούς ρόλους, έχοντας δίπλα του την σύζυγό του Vanessa Redgrave.

    Λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα ωστόσο, η Redgrave δήλωσε πως δεν σκοπεύει να συμμετέχει στη ταινία, με τον Nero να προσπαθεί να τα μπαλώσει λέγοντας πως η ηθοποιός βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις αλλά τελικά δεν συμφώνησε.

    Το The Man Who Drew God έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα στο Τορίνο και μένει να δούμε πώς θα αντιδράσει και το κοινό σε αυτό το comeback.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Kevin Spacey επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στη νέα ταινία του Franco Nero, όμως η Vanessa Redgrave αποχωρεί! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top