F Ο Keifer Sutherland μπλέκεται σε παιχνίδια κατασκοπίας, στη νέα σειρά του Paramount+ - FilmBoy Ο Keifer Sutherland μπλέκεται σε παιχνίδια κατασκοπίας, στη νέα σειρά του Paramount+ - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Keifer Sutherland μπλέκεται σε παιχνίδια κατασκοπίας, στη νέα σειρά του Paramount+


    Το Designated Survivor τα πήγε καλύτερα απ' ότι πολλοί περίμεναν, σηματοδωτόντας την δυναμική επιστροφή του Kiefer Sutherland στις επιτυχίες, αρκετά χρόνια και αποτυχημένες απόπειρες μετά το 24.

    Μετά την περσινή του αρπαχτή στο The Fugitive του Quibi, ο 54χρονος ηθοποιός είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση στο ρόλο του James Weir, ενός ιδιωτικού κατασκόπου, ο οποίος μπλέκεται σε μια μάχη που θα κρίνει την ίδια την δημοκρατία, σε έναν κόσμο γεμάτο παραπληροφόρηση, χειραγωγημένες συμπεριφορές και απόλυτη παρακολούθηση.

    Δημιουργοί της ατιτλοφόρητης ακόμα σειράς είναι το γνωστό δίδυμο John Requa και Glenn Ficarra, γνωστοί κινηματογραφικά από τα I Love You Phillip Morris, Crazy, Stupid, Love και Focus, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν εισβάλει και στο τηλεοπτικό τοπίο ως παραγωγοί επιτυχημένων σειρών σαν το This Is Us.

    Αυτή τη φορά, η ενασχόλησή τους δεν θα είναι μόνο ως παραγωγοί αφού θα αναλάβουν και το σενάριο και τη σκηνοθεσία των 8 επεισοδίων της πρώτης σεζόν της σειράς.
    Σε παραγωγή των CBS Studios, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount+ μέσα στο 2022.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Keifer Sutherland μπλέκεται σε παιχνίδια κατασκοπίας, στη νέα σειρά του Paramount+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top