F American Traitor trailer: Ο Al Pacino υπερασπίζεται την "φωνή των Ναζί" στο νέο δικαστικό δράμα - FilmBoy American Traitor trailer: Ο Al Pacino υπερασπίζεται την "φωνή των Ναζί" στο νέο δικαστικό δράμα - FilmBoy
  • Latest News

    American Traitor trailer: Ο Al Pacino υπερασπίζεται την "φωνή των Ναζί" στο νέο δικαστικό δράμα


    Γεννημένη στο Portland των ΗΠΑ, η Mildred Gillars το 1934 μετανάστευσε στη Δρέσδη της Γερμανίας όπου εργάστηκε ως καθηγήτρια αγγλικών, και λίγο αργότερα στο κρατικό ραδιόφωνο.
    Στην έναρξη του πολέμου επέλεξε να μην επιστρέψει στην Αμερική και να παραμείνει στη χώρα για χάρη του αρραβωνιαστικού της.
    Οι ποικίλης φύσεως ειδήσεις που εκφωνούσε γρήγορα μετατράπηκαν σε ναζιστική προπαγάνδα με τη φωνή της να καλεί τους Αμερικάνους να αφήσουν τα όπλα και να παραδωθούν.
    Μετά το τέλος του πολέμου, η Gillars συνελήφθη, οδηγήθηκε πίσω στην Αμερική και κάθισε στο σκαμνί με τις κατηγορίες για εσχάτη προδοσία.
    Η ιστορία της αναβιώνει στη νέα ταινία της Emmett/Furla Oasis Films, American Traitor: The Trial of Axis Sally.

    Το σενάριο βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο των Vance Owen & Darryl Hicks, οι οποίοι έγραψαν και το σενάριο, με τον Michael Polish (Force of Nature) να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία.

    Πρωταγωνιστούν οι Meadow Williams (Den of Thieves), Al Pacino (The Irishman), Thomas Kretschmann (Baloon) και Mitch Pileggi (Polaroid).

    Το American Traitor θα βγει σε vod στις 28 Μαΐου
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: American Traitor trailer: Ο Al Pacino υπερασπίζεται την "φωνή των Ναζί" στο νέο δικαστικό δράμα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top