F Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και θα μάθουμε επιτέλους... How I Met Your Father! - FilmBoy Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και θα μάθουμε επιτέλους... How I Met Your Father! - FilmBoy
  • Latest News

    Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και θα μάθουμε επιτέλους... How I Met Your Father!


    Χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως ο διάδοχος των Friends και όχι άδικα, με τις ομοιότητες των δύο σειρών να είναι πολλές, έστω κι αν ποτέ δεν έφτασε την επιτυχία τους. (Θυμηθείτε τη Μάχη των Σειρών μεταξύ των δύο).
    Το How I Met Your Mother μας διασκέδασε για 9 ωραία χρόνια όμως ήταν ξεκάθαρο ότι το τέλος πλησίαζε.

    Το 2013, το CBS ανακοίνωσε πως βάζει μπρος την spin-off σειρά How I Met Your Father, η οποία θα βασίζονταν στο ίδιο concept με την πρωτότυπη, χωρίς όμως άμεση σεναριακή σχέση. 
    Έκλεισε το cast, με πρωταγωνίστρια την Οσκαρούχα πια Greta Gerwig, γυρίστηκε ο πιλότος, όμως φαίνεται ότι κατι δεν λειτούργησε, με το κανάλι να μην το συνεχίζει.

    Τρία χρόνια αργότερα γίνεται μια δεύτερη προσπάθεια, με νέους σεναριογράφους όμως για ακόμα μια φορά, το project εγκαταλείφθηκε.
    Φαίνεται όμως πως η τρίτη προσπάθεια θα είναι και η τυχερή (ή η φαρμακερή) με το How I Met Your Father να μετακομίζει στο Hulu και να παίρνει το πράσινο φως για μια πλήρη πρώτη σεζόν 10 επεισοδίων!

    Δημιουργοί είναι οι Isaac Aptaker και Elizabeth Berger (Love, Victor) με την Hillary Duff (Younger) να επιλέγεται για τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τους δημιουργούς της βασικής σειράς, Carter Bays και Craig Thomas να περιορίζονται σε θέση εκτελεστικών παραγωγών.

    Η Duff θα υποδυθεί την Sophie, μια γυναίκα που διηγείται στα παιδιά της πως γνώρισε τον πατέρα τους, ξεκινώντας την ιστορία από το 2021, όταν η Sophie μαζί με μια παρέα στενών φίλων προσπαθούσαν να καταλάβουν τι θέλουν από τη ζωή και τον έρωτα.
    Legen...wait for it...dary?

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και θα μάθουμε επιτέλους... How I Met Your Father! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top